ASUS mu, MSI mi ? (Anakart ve Ekran kartı Seçimi)

Bana sorucak olursanız MSI derim.MSI daha çok oyunculara hitap eden bir marka eğer bütçen el veriyorsa MSI al derim.Sonuçta sen bu bilgisayarla oyun oynayacaksın.

MSI derim sebebi ise Asus ile hem ekran kartında hem de anakartta problem yaşadım.
Ekran kartım 290X birebir değişim oldu. Tabi değişim verene kadar çok uğraştırdılar. Asus servisi rezalet.
Anakartım X99 Deluxe servise gitti. Değişim verdiler 2. yi aldım onun da RAM slotlarından birisi çalışmıyor. Yarın yine servise gidecek. Bendeki şans mı şanssızlık mı bilemedim. Ya da Asus'un kalitesi (!) diyelim. Ama bundan sonra Asus ne alırım ne de aldırtırım.

MSI derim sebebi ise Asus ile hem ekran kartında hem de anakartta problem yaşadım.
Ekran kartım 290X birebir değişim oldu. Tabi değişim verene kadar çok uğraştırdılar. Asus servisi rezalet.
Anakartım X99 Deluxe servise gitti. Değişim verdiler 2. yi aldım onun da RAM slotlarından birisi çalışmıyor. Yarın yine servise gidecek. Bendeki şans mı şanssızlık mı bilemedim. Ya da Asus'un kalitesi (!) diyelim. Ama bundan sonra Asus ne alırım ne de aldırtırım.

Mükemmel ASUS teknoloji ve kalitesi diyelim. :LOL:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı