Asus N550JV Yosemite Kurulum ve Hatalar

Rica ederim arkadaşım.. Hep birlikte şu konuyu canlı tutalım MacOS un keyfini beraberberce sürelim.. Yapılması gereken çoğu şeyi hallettim ama hala yapılması gerekende çok iş var.. Şu anda Turboboost speedstep ve Mavericks'te girebildiğim fakat Yosemitede kullanamadığım iMessage ve Facetime'la uğraşıyorum.. Ayrıca Powermanagement'te tabi sorunlu.. Saygılar

Aynen sorunlu yerler var hala bende araştırıyorum. Bazen bayılıyor sistem fln.
- Adaptor takılı olmadıgında 2-3 dakka içinde ekran gidiyor ve mouse kalvye hiçbişey geri getirmiyor ekranı.
- Ses bazen sorun çıkartıyor.
-imesaj ve facetime arızalı :)
-işlemciden tam verim alamadığımın farkındayım :)
-ekran kartı için ise bazı geçişlerde mesela facebooktayım ekranı buyut diyorum lag olusuyor video buyuyene kadar goruntunun devam ettıgını goremıyorsunzu karanlık oluyor . vs.vs. (Chrome da oluyormus bu dediğim şimdi safaride denedim tık yok :) )

Aynen sorunlu yerler var hala bende araştırıyorum. Bazen bayılıyor sistem fln.
- Adaptor takılı olmadıgında 2-3 dakka içinde ekran gidiyor ve mouse kalvye hiçbişey geri getirmiyor ekranı.
- Ses bazen sorun çıkartıyor.
-imesaj ve facetime arızalı :)
-işlemciden tam verim alamadığımın farkındayım :)
-ekran kartı için ise bazı geçişlerde mesela facebooktayım ekranı buyut diyorum lag olusuyor video buyuyene kadar goruntunun devam ettıgını goremıyorsunzu karanlık oluyor . vs.vs. (Chrome da oluyormus bu dediğim şimdi safaride denedim tık yok :) )
Ekranın gidip geri gelmemesi uyku modunun tam çalişmadığından oluyor... Güç yönetimden uyku modunun süresini uzatır yada tamamen kapatır ve sadace ekran koruyucu devreye sokarsan o sorunu halledersin sanırım...
Ses genelikle Windowstan sonra çalışmıyor. Wındowstan sonra MacOSu açtığın zaman tekrar MacOS yeniden başlatınca ses geliyor..

Şuan maverickten yazıyorum malesef yosemite olmadı. Belli ki birkaç şeyi yanlıs yapmısım :) olsun maverickte guzel :) Fakat hd 4600 tanıtamadım. Denedim herşeyi olmadı. Bir yol göstere bilecek var mı ?

@oguz657 evet asus n550jv-cn127h modelinden bahsediyorum ama :) mavericks kurulumu yapabildim acılmada kapanmada sorun yok birtek ekran kartını tanıtamadım geceden beri sacma sapan bir ton şey yükledim sildim :) valla yardımcı olursanız sevinirim :)

@Koray KARAGOZ Mavericks kurulumunu yapmadım ancak Konunun ilk sayfasında bahsettim Yosemite kurulumunu yaparsan eğer ekran kartın için yardımcı olabilrim. Ordaki anlatıma göre kurulumunu yap sonra bana ulaş sorun olursa.

@oguz657 yosemite kurulumunu başarılı bir şekilde yapıp ekran kartınıda tanıtmış bulunmaktayım:) açılma kapanmada bşr sorun yok usb olmadan açılıyor dack efeklerinde takılma yok hatta takılmadan oyun bile oynadım :). Bir kaç sorunum var usb modeminin içinden içan app kurulum yapsam dahi usbden internete giremiyorum. Wifi kartımın şıparişini verdim değiştircem. Birde mesela 10 dk işlem yapmadan durduktan sonra ekranın kararırken restart stmaktadır. Bunun sebebi fayksms falan ola bilir mi acaba?

@Koray KARAGOZ Bende tam bilmemekle birlikte . Ekran kapanma olayını Guc seceneklerınden bataryadayken hiç bizaman kapatma diye ayarlayarak deneyebılırsın. Wifi olmuyor benım bıldıgımde kartı degıstırmek gerekebılır bende usb dongle olanlarından alcam ufaklardan :)

Şuan mac os u pek sevmemeye başladım :) Basit sade hoş güzel ama bi windows 8 değil. IT ci olduğumdan bazı desteklerin olmaması vs.vs can sıkıcı kullanamıyorsun :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı