Asus N551VW-CN007T VS MSI GE70 2PC 266 TR

BatuhanErtk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar beklediğim para yatmış ve yarın vatan mağazasına gidip alacağım sizce hangisi daha iyi bir seçim olur bir türlü karar veremedim. MSI 17.inç filmleri rahat izlerim ve tasarımı çok güzel. Asus desem o da 15.inç ve donanımı çok iyi her oyunu yüksek ayarlarda oynayabilirim herhalde :) Siz olsanız hangisini alırdınız ? Neden ?

Arkadaşlar beklediğim para yatmış ve yarın vatan mağazasına gidip alacağım sizce hangisi daha iyi bir seçim olur bir türlü karar veremedim. MSI 17.inç filmleri rahat izlerim ve tasarımı çok güzel. Asus desem o da 15.inç ve donanımı çok iyi her oyunu yüksek ayarlarda oynayabilirim herhalde :) Siz olsanız hangisini alırdınız ? Neden ?

Asus =gtx 960 kullanmış- msı gtx 850 asus 120 ssd var ki bu şuan bilgisarlar için en çok arana özellkilerden biri msi de ss di yok asus işlemci 6 .nesil i7 kullanmış msi 4. nesil i7 kullanmış ,asus ddr 4 2133 mhz lik 8 gb bellekler kullanmış ,msi 16 gb dd3 belllek kulanmış, 8 gb şuanki oyunlar için gayet yeterli burası kafanı karıştırmasın msi asus dan iyi tek tarafı ekranı birazdaha geniş 17.3 inç Ben asus aldım gayet memnunum gt5 de high ayarlarda 45 fps veriyor mükemel akıcı bir şekilde oynatıyor. fiyat ve performans olarak piyasadaki en iyi bilgisayar düşünmeden alabilirsin. büyük fark var aralarında

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı