Asus N552VW alınır mı?

TechnoMan53

Hectopat
Daha fazla  
ASUS N552VW-FW171T 15.6 inç Core i7-6700HQ 16GB 128GB SSD + 1TB HDD GTX 960M 4GB W10 Gaming Notebook

Gözüme kestirdim tasarımı özellikleri hoşuma gitti sizce alınır mı?
Makine mühendisliği okuyacağım sınav var LYS kazanirsam. Onun için mühendislikte kullanacam onun dışında oyun oynamak için yüksek kalitede yeni nesil oyunları yüksekte oynayabilir miyim?
Ya da yaz aylarında bir üstü çıkacak mı 965M'li vesaire öyle bir duyum var mı? Beni aydınlatır mısınız ?
Ve WI-FI konusunda bazı yerlerde a/c bazı yerlerde b/g/n yazıyor. Aslı ne ve bunlar arasındaki fark nedir? Beni aydınlatırsanız sevinirim ve ekranı IPS ama internetteki bazı yorumlarda olmadığı söyleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu saatten sonra markaların tekrar GTX 9 serisine sahip bir model çıkaracağını düşünmüyorum çünkü 10 serisini piyasaya sürdüler. 3 yıl önce aldığım bilgisayarıda var GTX 965M yeterli bir kart.
Bağlantısını paylaştığınız bilgisayarın fiyatı yazmıyor bütçeniz belliyse ona göre fikrimizi belirtelim.

Bu saatten sonra markaların tekrar GTX 9 serisine sahip bir model çıkaracağını düşünmüyorum çünkü 10 serisini piyasaya sürdüler. 3 yıl önce aldığım bilgisayarıda var GTX 965M yeterli bir kart.
Bağlantısını paylaştığınız bilgisayarın fiyatı yazmıyor bütçeniz belliyse ona göre fikrimizi belirtelim.

Maksimum 5000 tl

Ben de N550 almıştım 3 4 sene önce. Gayet güzel, kullanışlı, tasarımı güzel bir laptop. Ama bu modelin tek sıkıntısı ekran kartı. 5000 lira maksimum bütçe belirtmişsiniz. Buna göre kesinlikle 900M serisi ekran kartına sahip laptop almanızı önermem. En az 1050Ti olsun. Hatta bulabilirseniz kampanyalardan falan 5000 liraya 1060'lı model çok güzel olur.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler bende öyle düşünmeye başladım ekran kartı kesin 10 serisi olucak . Baktım bilgisayarlara pek sizce bu nasıl Asus Gaming FX553VD-DM583T Notebook

Bir de internetten bilgisayar almam rizedeyim ona göre belki Samsun Trabzon olabilir İstanbul ihtimali düşük Ebrar bilgisayar da zaten istanbuldaymış bildiğim kadarıyla

Bu GTX10 Serileri ne zaman teknosa vatan gibi yerlere gelir ki acaba ve tabiki ı7 7700 ler

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler bende öyle düşünmeye başladım ekran kartı kesin 10 serisi olucak . Baktım bilgisayarlara pek sizce bu nasıl Asus Gaming FX553VD-DM583T Notebook

Bir de internetten bilgisayar almam rizedeyim ona göre belki Samsun Trabzon olabilir İstanbul ihtimali düşük Ebrar bilgisayar da zaten istanbuldaymış bildiğim kadarıyla

Bu GTX10 Serileri ne zaman teknosa vatan gibi yerlere gelir ki acaba ve tabiki ı7 7700 ler

Attığınız ürün iyi fakat fiyatı biraz pahalı geldi. İnternet mağazalarıda en az normal mağazalar kadar güvenli bence tekrar internetten satın alma işini bir değerlendirin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı