Asus N552VW oyunda crash ve ısınma sorunu

Tbox

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım her oyunda bir süre sonra ya da ekran geçişlerinde crash veriyor. Modeli Asus N552VW. Ayrıca kapatıp açtığımda sanki hiç kapatmamışım gibi Google Chrome ve açık bıraktığım sayfalar açılıyor. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam ürünü kullanım süreniz 1-1.5 yılı geçti ise detaylı bakım yapın tavsiyem. İçini açıp macunları yenileyin, fanları ve ızgarayı temizleyin. Sonrasında imkanınız varsa UEFİ temiz kurulum yapın. Driver'ları en güncel sürümlerini yükleyin. Bu sayede ısınma sorununu büyük ihtimal çözersiniz. Takılmalar devam ediyorsa SSD alabilirsiniz. SSD sistemin tepki süresini bir nebze de olsa hızlandırır. İyi forumlar.
Hocam ürünü kullanım süreniz 1-1.5 yılı geçti ise detaylı bakım yapın tavsiyem. İçini açıp macunları yenileyin, fanları ve ızgarayı temizleyin. Sonrasında imkanınız varsa UEFİ temiz kurulum yapın. Driver'ları en güncel sürümlerini yükleyin. Bu sayede ısınma sorununu büyük ihtimal çözersiniz. Takılmalar devam ediyorsa SSD alabilirsiniz. SSD sistemin tepki süresini bir nebze de olsa hızlandırır. İyi forumlar.

Çözüm
Bu gün temizledim. Dediğiniz gibi içi toz dolmuş. Sürücülerimi hep güncel tutuyorum ve SSD mevcut. Umarım düzelir. Şimdilik beklemedeyim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı