Evet hocamRar dosyası olarak indirmedi çünkü, dosyanın uzantısı .207 değil mi?
Bir türlü olmuyor hocam. Her şeyi denedim.Rar dosyası olarak indirmedi çünkü, dosyanın uzantısı .207 değil mi?
Son düzenleme:
Evet hocamRar dosyası olarak indirmedi çünkü, dosyanın uzantısı .207 değil mi?
Bir türlü olmuyor hocam. Her şeyi denedim.Rar dosyası olarak indirmedi çünkü, dosyanın uzantısı .207 değil mi?
Hocam Live Update seçeneği yoksa MyAsus uygulamasında ve zaten Asus sizin Updateyi EXE olarak da vermemiş sanırım böyle yapacaksınız.Evet hocam
Bir türlü olmuyor hocam. Her şeyi denedim.
Hocam Live Update seçeneği var.Hocam Live Update seçeneği yoksa MyAsus uygulamasında ve zaten Asus sizin Updateyi EXE olarak da vermemiş sanırım böyle yapacaksınız.
Yanlış okumuşum hocam Live Update bölümünde Bios update for Windows ya da Bios installer for windows yoksa böyle yapacaksınız.Hocam Live Update seçeneği var.
Evet hocam o yok.Yanlış okumuşum hocam Live Update bölümünde Bios update for Windows ya da Bios installer for windows yoksa böyle yapacaksınız.
Bir belleğin içine dosyayı atıp BIOS'a girmem gerekiyor demi hocam.Yanlış okumuşum hocam Live Update bölümünde Bios update for Windows ya da Bios installer for windows yoksa böyle yapacaksınız.
Bellek FAT32 formatlanmış olmalı ve tedbir amaçlı adında ingilizce hariç harf bulunmamalı.Evet hocam o yok.
Bir belleğin içine dosyayı atıp BIOS'a girmem gerekiyor demi hocam.
Hocam öncelikle kusura bakmayın. Başınızın etini yedim. Çok anlamıyorum bu işlerden. Sizin attığınız siteden bakarak yapıyorum. Ama hangi sürücüyü indirmem gerekiyor. Windows 10 kullanıyorum. Sanırım bunu indirmem gerek.Bellek FAT32 formatlanmış olmalı ve tedbir amaçlı adında ingilizce hariç harf bulunmamalı.
sallıyorum BuğR*a falan koymayın diskin adını, içinde işaret ve boşluk içermeyen bir isim kullanın, sallıyorum "drive"
Hocam bios sürücüleri burada değil fakat sanırım sizin cihazınız benim anlattığım şekilde güncellenmiyormuş, başka bir arkadaş baksa iyi olur.Hocam öncelikle kusura bakmayın. Başınızın etini yedim. Çok anlamıyorum bu işlerden. Sizin attığınız siteden bakarak yapıyorum. Ama hangi sürücüyü indirmem gerekiyor. Windows 10 kullanıyorum. Sanırım bunu indirmem gerek.
Hocam bios sürücüleri burada değil fakat sanırım sizin cihazınız benim anlattığım şekilde güncellenmiyormuş, başka bir arkadaş baksa iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.