Asus N55SL Grafik Kartı Değişimi

batucasper

Hectopat
Merhaba arkadaslar benim Asus N55SL notebook'um var. Grafik kartı değişimi düşünüyorum. Şuan üzerinde takılı olan Nvdia Geforce 635m 2gb. Öncelikle pcde mxm portu var mıdır? Sonra bu mxm portu kodu nedir biliyor musunuz? Nvdia geforce 635m (35W) yerine amd radeon hd 7770m 2gb (32W) takabilir miyim? Veya daha iyi önerileriniz var mı? Recep Bey İlgilenirseniz Sevinirim. Şimdiden Herkeze Teşekkürler.

pz7sp.gif

Enes Ergün İlk Öncelikle Yorumun İçin Çok Sağol. Arkadaşlar Araştırırken Bu Veriyi Elde Ettim. Acaba Düşünceleriniz Neler Şimdiden Çok Teşekkürler....

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet göndermiş olduğunuz fotoğrafın videosu.

Video N55SF modeline ait sizin ki L modeli. Farklılıklar olabilir emin olmak için içini açıp bakmak lazım.

İster inanın ister inanmayı mail geldi telefonuma mesajı gördüm ve yatağımdan kalktım. :)

Ben gömülü olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler inanmazlık etmiyorum, öyle bir algı yarattım isem çok özür dilerim. Ayrıca fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Sadece bendeki bir umut bakınca bir de paylaşmak istedim. n55 modelleri arası ekran kartı farkı var biri 555m biri 635m..

Evet aslında 635m daha üst bir grafik işlemci. Bütün bunlara rağmen konuya daha hakim birinin görüşlerini almalısınız. Ya da içini açıp bakmalısınız. Ben emin olamadım açıkçası N55SL ile ilgi pek fazla bir bilgi de yok.

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca ekran kartın değişebiliyor olsa bile önünde birçok engel olacaktır.

Türkiye'de uyumlu ekran kartını bulman neredeyse imkansız eBay dan bulup sipariş vermen gerekli (18 yaşından büyük ve kredi kartın olmalı, yada ailenden birisi sana destek olmalı.)

Buldun sipariş verdin eline ulaştı diyelim 7770m 3W daha düşük hüç istemesi demek senn PC'de var olan 35W luk ekran kartının yerine 32 W luk bir ekran kartı takacaksın ve woltajı düşürmen gerekecek. Bu en basit kısmı diyelim. ISINMA problemi muhtemelen PC'nin soğutma sistemi karşılamayacaktır.

Ben Amd Radeon HD 7770m grafik işlemci bulmak bir yana Amd Radeon hd 7770m kullanan bir laptop bile bulamadım.

- - - Güncellendi - - -

Aklıma geldikçe yazıyorum. Nvidia kullanan bir laptopa Amd grafik işlemci olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı