Asus N56VM Notebook Tavsiyesi ve Alternatifi

disconnect

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2012
Mesajlar
18
Asus N56VM modelinin TeknoSeyir'de incelemesini izlemiştim ve gerçekten çok beğenmiştim. Zaten bu zamana kadar araştırdığım tüm modellerde kafama yatan hep asus modelleri oldu. Pc Depo'dan almayı düşünüyorum (oldukça uygun geldi fiyatı). Full performanslı oyun oynamıcam ama iyi oyunları kaldırsın. Genelde eğlence ödev amaçlı kullanıcam. Sizden ricam bu modeli bana bir yorumlar mısınız? Bu laptop biraz bütçemi aşıyor, bu özelliklere yakın olupta daha uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir laptop varsa onu da yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasada benzer özellikle ürünler var fakat ASUS'un buradaki bazı farklarına bakalım:

Bang & Olufsen ICEpower ses sistemiyle gayet başarılı bir ses performansı
Full HD ekran ve 150゚görüş açısı
Macbook tipi metalik kasa
Super Hybrid Engine II ile 2 saniyede uykudan uyanma

Bunun dışında teknik açıdan baktığımızda en son Ivy Bridge işlemci ve iyi bir oyun performansı için GT630M ekran kartı görüyoruz. ASUS'un servis kalitesi de cabası.
 
Laptoplar'da MSI'ın kalitesi nasıl peki ? Asus ile yarışabilir mi ? Asus N56VZ modelinde de 650M var. Fiyatı daha uygun MSI'ın Free-Dos olduğu için. Driver desteği vs. sağlam mı ? Bir de sorun olursa servis ağı yaygın mı ?

Bu arada MSI laptop'un şu adreste bir incelemesi var. İlgilenenlere yardımcı olabilir. .:.NOVA Bilgisayar.:. MSI GE60 0NC-065XTR Notebook incelemesi

Asus Laptop biraz daha güzel duruyor. O ayrı mesele de bunun da fiyatı çok çok uygun :)

Araştırırken bir de şu modeli görme gafletinde bulundum :) http://www.pcdepo.com/msi-gt70-0nc-235tr-raid-notebook-urun7929.html
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki laptop'un soğutma ve pil ömrüyle ilgili bir bilgi var mı ? Çok zorlamazsak 4-4,5 saat gidebilecek bir pil var sanırım. Soğutma da çok önemli. Dokununca haşlanmak istemiyorum :)

Bir de MSI laptopta i5 işlemci var. Asus'unkinde i7 işlemci var. Gerçi her iki modelde de Ivy Bridge işlemciler ama çok fark olur mu ? Birisi HT ile 4 çekirdek oluyor diğeri 8.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı