Asus n56vz SSD kullanmak istiyorum

Bende de n56vz var, 840 evo kullanıyorum buradaki arkadaşların tavsiyesi ile aldım biraz pahalı ama olsun. Ssd ler ileriki zamanlarda eski performansını veremiyor. İşte ozaman ssd ler birbirinden ayrılıyor. O yüzden paraya kıyıp 840 evo alınız, bütçeniz de varmış zaten :).

Bende de n56vz var, 840 evo kullanıyorum buradaki arkadaşların tavsiyesi ile aldım biraz pahalı ama olsun. Ssd ler ileriki zamanlarda eski performansını veremiyor. İşte ozaman ssd ler birbirinden ayrılıyor. O yüzden paraya kıyıp 840 evo alınız, bütçeniz de varmış zaten :).

Peki memnun musunuz, arada ne kadarlık bir fark oluştu ve hangi programları ssd'ye kurdunuz? Bende 840 evo almak arifesindeyim şu an, son kez sorayım dedim.

Ben 840 evonun canını okuyorum resmen. W8.1 kurulu ssd de yeni bir işletim sistemi Almana gerek yok, Programlarla kopyalayabilirsin. Internet tarayıcım ps cc, Auto cad gibi programları kurdum. Ssd yi etkileyen şeylerden biri sürekli olarak dosya yazıp silmedir. Bir torrent canavarı olarak söylüyorum bundan çok az etkilendi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı