Asus N56VZ Ubuntu Uyumluluk Sorunları var mı ?

Enes Gür

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2013
Mesajlar
2
Merhaba arkadaşlar, Eski bilgisayarım Casper Nirvana serisinden aşırı ısınma yapmasından dolayı başlıkta belirttiğim Asus N56VZ modelini almayı düşünüyorum nasip kısmet olursa. Aklıma takılan ve net bir çözüme ulaşamadığım sorularım var onları sizle paylaşmak istiyorum;

Asus'un N56vz modeline sorunsuz bir şekilde Ubuntu 13.04 kurulumu gerçekleştirilebiliyor mu ?
Bu modelde kurulum gerçekleşiyorsa şayet Turbosunda herhangi bir sıkıntı çıkıyor mu yani turbo özelliği aktif olarak çalışıyor mu ?
Bu modellerde wifi ses vb. özellikler sorunsuz çalışıyor mu ?
Bu soruların yanıtlarını öğrenmek istedim ayrıca eğer bu model ubuntu ile uyumsuz ise eş değer özelliklerde olan ve mümkünse en düşük ısı sorununa sahip notebook tavsiyeniz nedir ?
İyi akşamlar..
 
İşlerimin bir çoğu (yazılımla ilgili olduğu için) ubuntu üzerinden hallediyorum. Benim tek korkum laptop'u eve getirdiğimde hatalar ile karşılaşınca geri iade için uğraşma ve tekrar model arayışına girme o yüzden kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını almak isterim..
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı