Asus notebookun ısısı 97 dereceye kadar çıkması normal midir?

skull_crusher

Kilopat
Daha fazla  
Asus notebookum var. PUBG oynarken işlemci sıcaklıgı 97 dereceye ekran kartı sıcaklıgı 90 dereceye kadar çıkıyordu. İç temizlik yaptırıp macunu yenilettirdim ve hala sorun devam edince tekrar gönderdim ama laptopta toz yok termal macun da yeni sürüldü dendi. Birisi bir format at sistemsel bir şeydir dedi ama sanmıyorum formatla düzeleceğini. Oyun oynarken çıkıyor sadece çünkü. Neyse 2 tane Asus müşteri hizmetleriyle konuştum biri 110 dereceye kadar sıkıntı olmaz cihaza zarar vermez dedi. Diğeri de bu ısılar normal değil max 85 olması lazım servise gönderin dedi.

Size sormak istiyorum işlemci 97 derece ekran kartı 90 dereceye çıkmasının bileşenlere bir zararı olur mu uzun vadede ? Oyunda kasma yapmıyor veya bilgisayar kapanmıyor sadece biliyorsunuz doların durumunu ben de öğrenci adamım tekrar yüksek seviye laptop almaya gücüm yetmez o yüzden bu laptopun zarar görmesini istemiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici bir soğutucu alabilirsiniz yoksa. Intel ise Intel işlemcilerini 100 dereceye kadar destekler ancak yine de bu sıcaklıklar normal değil. Arkadaşın dediği gibi 110 derece diyen her kim ise gidip iyi bir dayak atmakta fayda var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı