Elektronik ASUS NVIDIA GeForce RTX 3050 OC Dual 5719 TL!

İyi olduğunuzdan şüphe ediyorum. Hiç kimse burada AMD fanboyluğu yapmamış. Ancak RTX 3050 fiyatına RX 6600 alınabiliyorsa işte o zaman iyidir. Örneğin iki adet biri Nvidia biri de AMD olmak üzere iki kart düşünelim. Bu kartlar eşit fiyatta ve eşit performansta olduğunu düşünelim. Bu durumda ben Nvidia tercih ederdim. Fakat Nvidia ile eşit fiyat ve daha iyi bir performans sunan bir kart var ise o zaman AMD'yi tercih ederim. Burada fanboyluk yok.

RX 6600.
Tamam işte RX6600 en iyisi.

İyi olduğunuzdan şüphe ediyorum. Hiç kimse burada AMD fanboyluğu yapmamış. Ancak RTX 3050 fiyatına RX 6600 alınabiliyorsa işte o zaman iyidir. Örneğin iki adet biri NVIDIA biri de AMD olmak üzere iki kart düşünelim. Bu kartlar eşit fiyatta ve eşit performansta olduğunu düşünelim. Bu durumda ben NVIDIA tercih ederdim. Fakat NVIDIA ile eşit fiyat ve daha iyi bir performans sunan bir kart var ise o zaman AMD'yi tercih ederim. Burada fanboyluk yok.

RX 6600.

Kardeşim anlamıyor musun genelleme yaptım neden anlamıyorsunuz AMD'yi ya da NVIDIA'yı savunmadım şu kart iyi demedim yukarıda arkadaşın birisi her konuda AMD önerenlerle ilgili bir şey demiş ben de devamını getirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı