ASUS P5KPL-AM SE anakarta işlemci ve ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
1500-2000
2000 lira nedir hocam şaka mı yapıyorsunuz? O işlemciye verilecek en yüksek fiyat 250 lira. Ekran kartı da taş çatlasın 750 lira olur. Fahiş fiyat çekenlerden uzak durun.

Haklısınız, en iyisi hiç bulaşmamak. 2008 yılında çıkmış bahsettiğim işlemci. Aradan 16 yıl geçmiş. 16 yıllık parçaya 1000 lira vermek hiç mantıklı değil.

Hocam ne yaptınız bilmiyorum, tavsiyem bölgenizde 2. El (bir zahmet) düzgününden bir sistem veya hiç olmazsa işlemci, ekran kartı bulmanız. Quad serisi bir işlemci ve GT1030 gibi bir ekran kartı ile az çok götürürsünüz. PSU'ya bağlı olarak. Yoksa en fazla 2 FPS oynar.

ASUS P5KPL-AM SE anakartına ikinci el bir işlemci ve ekran kartı almak istiyorum. Normalde yeni bir bilgisayar dizmek isterim ama fiyatlar yüksek ve bütçe düşük olunca böyle bir seçim yapmak zorunda kaldım. LoL'de bile en düşük ayarlarda ancak 25-30FPS alabiliyorum. Ayrıca hiç parça almayıp overclock ile performans arttırılabilir mi? Yardımınızı bekliyorum.
Bilgisayarın özellikleri şöyle:
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz
Ekran kartı: Atı Radeon HD 3400 series.
RAM: DDR2 2x2 4 GB.

Eki Görüntüle 2092326

Eki Görüntüle 2092329
Öncelikle birazmzaman geçmiş ama belki işine yarar anakart 2+2 4gb ram desteği sunmakta ddr2 tipi tavsiyem Kingston marka ram tercih etmen olur ve bu sistemin parçaları eski olduğundan depolama birimi olarak ssd tercih edersen enazından bir nebze daha hızlı olur ekran kartını gtx 750 ti seçmen olur hatta yapabilirsen oc yap ve kartın çift fanlı olmasına öncelik ver işlemci olarak core 2 quad 9550 tercih etmen iyi olur zaten anakartın desteklediği en üst işlemci bu ve stok fan yerinede kule tipi ikinci el harici bir soğutma seçmen olur ben sunucu sistemi için bu bileşenleri tercih ettim ve fena değil. Umarım işine yarar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı