Çözüldü Asus P5KPL-AM SE Mavericks kurmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ProduceRWT

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Producer
Merhaba arkadaşlar daha önce VMware Workstation kurdum ve mükemmeldi. Bu sefer mavericks'i şuan kurmak istiyorum . Yardımlarınızı bekliyorum. Sistem özellikleri;
  • Asus p5kpl-am se
  • 3 Gb ddr 2 ram
  • Hd 3650 (bugün ekran kartı alacağım: r7 250 , hd 7730, hd 6570)
  • İntel Pentium Dual Core e5300 2.60 ghz
Sizce bu sisteme mac kurulur mu? %100 kurulur ama benim öğrenmek istediğim. Bios ayarları :D

Benim verdiğimi alsaydın keşke. Normalde fiyatı 250 TL olan bir kart ve GTX 650 ile aynı neredeyse (%5 fark var hızda). Senin aldığın ddr3 yani giriş seviyesi sayılıyor sanırsam o model :). Monitörün fazla büyük değilse idare eder. Ama benim gibi 20" (1600x900) ise zorlar :D. 240 çalışırsa OS X ile; 250 model olan da çalışabilir. :p

Pentium sisteme kurabileceğini sanmıyorum. Kursan da doğru dürüst bir performans vereceğini sanmıyorum. Sistemini yenile.
Recep abi; dual-core olanların Ghz hızı iyi olanlar kullanabiliyorlar. Anakart iyiyse idare ediliyor (ram vb.). Şahsen dual-core ve 2008 anakart ile OS X ile yaşamaktayım. Tabiki de i5 vb. sistemler kadar asla olamaz. Pentium serisinde; Dual-Core ve yeni G(pin sayısı yüksek olan) modelleri iyi çalışabiliyor OS X ile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı