Asus P5KPL-AM SE vs GA G31M-ES2L

Arkadaşlar an itibarıyla ASUS P5KPL-AM SE anakartı almış bulunmaktayım :) Resimde de görüldüğü üzere 3.20GHz'de daha bir sorun yaşamadım.

Ekran Alıntısı.PNG

Letgo'da 250TL'ye görmüştüm sanki :)
Teşekkür ederim 💙 :D İnsan işte hep daha yukarısını istiyor :D Bakalım neler başımıza gelecek :D

:D Overclock'u geri alayım dedim, stock frekanslara geri döndüm ve stabilite bozuldu :D İlginçtir ki 3.20GHz'de sistem sorunsuz çalışıyor, 2.66GHz'de ise özellikle Zula'da aksaklıklar oluyor. OC geri alındığı halde bile CPU-Z hariç bütün programlar 3.20GHz göstermeye devam ediyor?
Arkadaşlar 3.30GHz'de kullanıyorum şu an :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar an itibarıyla ASUS P5KPL-AM SE anakartı almış bulunmaktayım :) resimde de görüldüğü üzere 3.20GHz'de daha bir sorun yaşamadım.

Eki Görüntüle 998458

Hayırlı olsun reis. Aynı sistemi yapmayı düşünüyorum sadece anakart bulamadım. Önerin var mı dır arem Bilgisayar'dan 150-200TL civarina DDR3 anakart?

Arkadaşlar an itibarıyla ASUS P5KPL-AM SE anakartı almış bulunmaktayım :) resimde de görüldüğü üzere 3.20GHz'de daha bir sorun yaşamadım.

Eki Görüntüle 998458

Ban yedim yazamadım.
Öncelikle hayırlı olsun.
Elimde aynı anakarttan var ama ses çıkışları arızalı ve SATA girişlerinden sadece 1 tanesi çalışıyor.
Açıkçası pek hayrını göremediğim için OC potansiyeli konusunda iyi olabileceğini sanmıyordum. Sanırım fena değilmiş :D.
GA-G31M-ES2l anakartı aldım.
3.00 GHz stabil ama fazlasına bakmadım.

Anlamadığım bir şekilde de Overclock geri alındığında bile stabil olmuyor. Yani hiçbir şekilde mavi ekran vs. almıyorum ama Zula'da bir el atayım diyorum adamlara sıkmaya başladıktan 3 dakika sonra doğamıyorum tekrar :D Valorant'ta da "Karşılaşma bulundu" diyor tam oyun başlayacakmış gibi oluyor, ekran gidiyor sonra yeniden "Karşılaşma bulundu" diyor :D Şu sorunu çözebilsem çok rahatlayacağım da...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı