Asus P5KPL-CM G31 yerine yeni sistem

DirectCU öneririm. Isı borularının grafik işlemciye doğrudan temas etmesi gibi bir avantaj var DirectCU soğutucularda.

Edit: Last Driver lafı ağzımdan almış :)

Edit yazmak yerine Türkçe kavram kullanmak çok mu zor ? Yıllarıdır forumlarda en gıcık kaptığım kelimelerden biri.

Alışkanlıktır, yavaş yavaş biz onu Güncelleme diye değiştirerek düzeltiriz.

Admin bir şey sorabilirmiyim. Önerdiğin ssd CORSAİR FORCE GS dikkatimi çekti de GT değil, acaba kırpılmış model felanmı GT'nin alt modelimi, ismi biraz yanıltıyoda.

Birde forumda okudumda GT'den farklı olarak toggle nand yongalar kullanıyomuş ve 8 GB fazlaymış (yani 128 GB).

- - - Güncellendi - - -

Senkron, asenkron, toggle nand gibi çeşitlerin ne gibi farkları var? MLC nedir yeni duydum :D merak ettim.
Toggle nand yonganın ne gibi özelliği var mesela oyunlarda avantajı olurmu...
biggrin.png

ASUS M5A97 güzel anakartmış admin ama EVO olanı OC için daha iyiymiş 8+2 fazlı VRM tasarımı varmış. EVO olmayanlarında yokmu VRM nedir :)
GIGABYTE UD3 970 nasıl (rengi hoşuma gitti ondan merak ettim siyah tercihimdir genelde ama) 990X ile 970 yonga arasındaki tek fark SLİ ve CROSSFİRE yapılabilmesimi, ozaman 990x almanın tek kart kullanacağımdan performansa ve OC için gerekmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar bütçe varsa yenilemeye gerek yok. yeni sistem almak en mantıklısı:

TOPLAM :​
1.877,21 TL​
KDV (%18) :​
337,90​
NAKİT / HAVALE (TL) : 2.215,11 TL

Anakart R2.0 olmalı ve RAM'ler de 1866 MHz.
Admin önerdiğin sistemi güncellermisin, biraz sarktıda alacağım sistem.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı