ASUS P5LD2 DDR2 sisteme upgrade

ugurakkocoglu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şuan elimde şöyle bir sistem var:

• Anakart : asus p5ld2
  • Ekran kartı: Nvidia 9500gt
  • İşlemci : Pentium 4 511 (normalde 2.8 ghz tek çekirdek hız aşırtma ile 3.6 da çalışıyor)
  • ve 2,5 gb ddr2 ram var.

Yeni bir sistem toplamak için yeterli param yok. Şuanki sistemde pek fazla oyun oynayamıyorum. Tamam ekran kartım ramim felan da çok iyi değil ama işlemcim biraz daha iyi olsa en azından düşük seviye grafiklerde de olsa bir şeyler oynayabileceğimi düşünüyorum.

Atıyorum şuanki sistemde cs go 20-25 fps arası çalışıyor. İşlemci değiştiriyim desem sadece anakartın desteklediği işlemcilerde yine iş yok. Aklımda şöyle bir şey var 150-200 liraya hiç olmazsa dual-core tarzı işlemciler takabileceğim bir anakart ve işlemci alsam. Ekran kartı felan aynı kalsa oyunlarda bir miktar da olsa performans artışı yaşar mıyım ? Cs go 30-40 fps çalışır mı mesela ?

Tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pentium 4 sistemden hayır gelmez. 9500 GT'nin de değişmesi lazım. Bellekler de 4 GB olmalı...

Sen en iyisi APU sistem topla uygun fiyata.

Yorumunuz için teşekkür ederim sanırım dediğinizi yapacağım biraz para biriktirip. Son bir soru daha sormak istiyorum. Apu sistem yaparken işlemci+anakart+ram almak yeterli olur mu acaba. Kasamda sorun yok çünkü 300w'lık bir güç kaynağım var yeteceğini düşünüyorum. 180 gb'lık bir harddiskim de var o da bana yetecektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı