ASUS P5LD2X anakart P5LD2X olarak açılıyor

O 1333 yazısını görmüyorsanız o yazı RAM frekansları. Üretici öyle yazmış demektir. Merak etmeyin modeli belli zaten.
O 1333 yazısını görmüyorsanız o yazı RAM frekansları. Üretici öyle yazmış demektir. Merak etmeyin modeli belli zaten P5LD2X.
Yani benim kasamın içindeki anakart modeli p5ld2x/1333 ama PC'yi başlattığımda p5ld2x/1333 yazmıyor. P5LD2X yazıyor bunun sorunu RAM frekansları mı?
Sorun ASUS yazmaması mı yani?

Hayır sorunum kasamın içindeki anakartımın modeli p5ld2x/1333 ama PC'yi başlattığımda P5LD2X olarak görünüyor.

Yani benim kasamın içindeki anakart modeli p5ld2x/1333 ama PC'yi başlattığımda p5ld2x/1333 yazmıyor. P5LD2X yazıyor bunun sorunu RAM frekansları mı?

Hayır sorunum kasamın içindeki anakartımın modeli p5ld2x/1333 ama PC'yi başlattığımda P5LD2X olarak görünüyor.
Hala anlamadım sonundaki 1333 olduğu için aynı anakart olmadığını mı düşünüyorsunuz?

Yani tam olarak öyle değil benim anlamadığım olay p5ld2x/1333 anakartım var kasamın içinde ama PC'yi başlattığımda P5LD2X olarak görünüyor neden böyle oluyor anlamıyorum.
p5ld2x/1333 ile P5LD2X aynı şey olmasın? :D
Ne farkı var hala anlamadım. Aynı şey ikiside.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı