SenUyurken
Kilopat
Daha fazla  

Merhaba Arkadaşlar ;
Technopat'a yeni üye oldum. 3 gündür video incelemelerini izliyorum..
Yaklaşık 4 yıldır kullandığım sistemimi fazla masrafa girmeden yenilemek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Yardımcı Olursanız memnun olurum..
Sistem :
Anakart : Asus P7H55-M LGA 1156 soket
Ekran Kartı : Ati Radeon 5670 1 GB
İşlemci : İntel İ3 530
Ram : 4*2 8gb DDR3
HDD : 1TB Samsun ( 22.12.2014 tarihi itibari ile Samsung SSD 240 GB sipariş verdim Vatan dan)
Kasa : Asus Vento 8
Power : 350 Wat.
Sistemi Tamamen Yenilemek istiyorum. Bütçe nedeni ile hepsini aynı anda yenileyemiyorum.
Benim İçin Önemli Olan; Hız performans. Özellikle video klipler hazırlıyorum ve programlarda çok kasma oluyor.
Oyun Olarak Sadece Metin2 ve Wolfteam oynanıyor.
Sizden Sırası ile Öncelik sırasına göre hangi parçaları değiştirmem gerekiyor ve ne tavsiye ediyorsunuz. Parçaların tamamen değiştirilmesi vs sanırım 3 ayı bulacak bunu gözönünde bulundurursanız memnum olurum...
Teşekkür ederim.

Technopat'a yeni üye oldum. 3 gündür video incelemelerini izliyorum..
Yaklaşık 4 yıldır kullandığım sistemimi fazla masrafa girmeden yenilemek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Yardımcı Olursanız memnun olurum..
Sistem :
Anakart : Asus P7H55-M LGA 1156 soket
Ekran Kartı : Ati Radeon 5670 1 GB
İşlemci : İntel İ3 530
Ram : 4*2 8gb DDR3
HDD : 1TB Samsun ( 22.12.2014 tarihi itibari ile Samsung SSD 240 GB sipariş verdim Vatan dan)
Kasa : Asus Vento 8
Power : 350 Wat.
Sistemi Tamamen Yenilemek istiyorum. Bütçe nedeni ile hepsini aynı anda yenileyemiyorum.
Benim İçin Önemli Olan; Hız performans. Özellikle video klipler hazırlıyorum ve programlarda çok kasma oluyor.
Oyun Olarak Sadece Metin2 ve Wolfteam oynanıyor.
Sizden Sırası ile Öncelik sırasına göre hangi parçaları değiştirmem gerekiyor ve ne tavsiye ediyorsunuz. Parçaların tamamen değiştirilmesi vs sanırım 3 ayı bulacak bunu gözönünde bulundurursanız memnum olurum...
Teşekkür ederim.

Son düzenleme: