Valleries Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 10 28 Mart 2020 #1 Merhaba i3 560 işlemciye overclock nasıl yapabilirim? Anakart ASUS P7H55M-LX. Anakart, voltaj değerleri gibi şeyleri bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2020
Merhaba i3 560 işlemciye overclock nasıl yapabilirim? Anakart ASUS P7H55M-LX. Anakart, voltaj değerleri gibi şeyleri bilmiyorum.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 28 Mart 2020 #2 O.C mantığını anlamak için forumda onlarca konu var ama birinci nesil işlemcilere O.C yapmak saçmalık, gereksiz.
O.C mantığını anlamak için forumda onlarca konu var ama birinci nesil işlemcilere O.C yapmak saçmalık, gereksiz.
Valleries Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 10 28 Mart 2020 #3 Valleries dedi: Merhaba i3 560 işlemciye overclock nası yapabilirim anakart asus p7h55m -lx anakartı voltaj değerleri gibi şeyleri bilmiyorum Genişletmek için tıkla... enes.wtp dedi: O.C mantığını anlamak için forumda onlarca konu var ama birinci nesil işlemcilere O.C yapmak saçmalık, gereksiz. Genişletmek için tıkla... enes.wtp dedi: O.C mantığını anlamak için forumda onlarca konu var ama birinci nesil işlemcilere O.C yapmak saçmalık, gereksiz. Genişletmek için tıkla... Evet sende haklısın fakat yapmak istiyorum Valleries dedi: Evet sende haklısın fakat yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bide voltajı kendim deniyim dedim fakat kaydedip çıktığımda eski haline dönüyor
Valleries dedi: Merhaba i3 560 işlemciye overclock nası yapabilirim anakart asus p7h55m -lx anakartı voltaj değerleri gibi şeyleri bilmiyorum Genişletmek için tıkla... enes.wtp dedi: O.C mantığını anlamak için forumda onlarca konu var ama birinci nesil işlemcilere O.C yapmak saçmalık, gereksiz. Genişletmek için tıkla... enes.wtp dedi: O.C mantığını anlamak için forumda onlarca konu var ama birinci nesil işlemcilere O.C yapmak saçmalık, gereksiz. Genişletmek için tıkla... Evet sende haklısın fakat yapmak istiyorum Valleries dedi: Evet sende haklısın fakat yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bide voltajı kendim deniyim dedim fakat kaydedip çıktığımda eski haline dönüyor
E ElChapo36 Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 6 28 Mart 2020 #4 Güç kaynağın yetmiyebiliir bende en fazla 2.70e çıkarabiliyom ondan sonra kapatıp açıyor kendini
Valleries Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 10 28 Mart 2020 #5 ElChapo36 dedi: Güç kaynağın yetmiyebiliir bende en fazla 2.70e çıkarabiliyom ondan sonra kapatıp açıyor kendini Genişletmek için tıkla... Benimkide kaydedip biostan çıktığımda eski haline dönuyo Auto ya dönüyo
ElChapo36 dedi: Güç kaynağın yetmiyebiliir bende en fazla 2.70e çıkarabiliyom ondan sonra kapatıp açıyor kendini Genişletmek için tıkla... Benimkide kaydedip biostan çıktığımda eski haline dönuyo Auto ya dönüyo
E ElChapo36 Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 6 28 Mart 2020 #6 Eneswpt adam yardım istiyor gereksiz post kasma bence adam yapmak istiyor yardımcı olcaksan ol olmucaksan yorum atma bence
Eneswpt adam yardım istiyor gereksiz post kasma bence adam yapmak istiyor yardımcı olcaksan ol olmucaksan yorum atma bence
Valleries Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 10 28 Mart 2020 #7 ElChapo36 dedi: Eneswpt adam yardım istiyor gereksiz post kasma bence adam yapmak istiyor yardımcı olcaksan ol olmucaksan yorum atma bence Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
ElChapo36 dedi: Eneswpt adam yardım istiyor gereksiz post kasma bence adam yapmak istiyor yardımcı olcaksan ol olmucaksan yorum atma bence Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
manhat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.225 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #8 Valleries dedi: Merhaba i3 560 işlemciye overclock nasıl yapabilirim? Anakart ASUS P7H55M-LX. Anakart, voltaj değerleri gibi şeyleri bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Voltaj ayarlarını kurcalamadan işlemci hızını 3.7 GHZ yap. RAM hızı da yükseliyorsa 1333 MHZ veya daha altına indir. Bu şekilde kaydet ve çık.
Valleries dedi: Merhaba i3 560 işlemciye overclock nasıl yapabilirim? Anakart ASUS P7H55M-LX. Anakart, voltaj değerleri gibi şeyleri bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Voltaj ayarlarını kurcalamadan işlemci hızını 3.7 GHZ yap. RAM hızı da yükseliyorsa 1333 MHZ veya daha altına indir. Bu şekilde kaydet ve çık.
Valleries Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 10 28 Mart 2020 #9 manhat dedi: Voltaj ayarlarını kurcalamadan işlemci hızını 3.7 GHZ yap. RAM hızı da yükseliyorsa 1333 MHZ veya daha altına indir. Bu şekilde kaydet ve çık. Genişletmek için tıkla... işlemci hizını nası yapıcam bide ram hızını
manhat dedi: Voltaj ayarlarını kurcalamadan işlemci hızını 3.7 GHZ yap. RAM hızı da yükseliyorsa 1333 MHZ veya daha altına indir. Bu şekilde kaydet ve çık. Genişletmek için tıkla... işlemci hizını nası yapıcam bide ram hızını
manhat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.225 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #10 Valleries dedi: işlemci hizını nası yapıcam bide ram hızını Genişletmek için tıkla... BİOS ekranından bir kaç resim yükler misin?
Valleries dedi: işlemci hizını nası yapıcam bide ram hızını Genişletmek için tıkla... BİOS ekranından bir kaç resim yükler misin?