Çözüldü ASUS P7P55 anakarta GDDR6 ekran kartı uyar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Uyar. PCI-Ex x16 2.0 versiyon. Ekran kartından tam performans alamayabilirsiniz.

Ayrıca ekran kartının VRAM'i ile uyup uymamanın alakası yoktur. PCI-Express x16 destekli her ekran kartı takılır.
Uyumdan kastım takılıp takılmamasıdır. Zayıf işlemci, eski ve düşük W'lı PSU, düşük versiyonlu PCI-Ex. slotları ekran kartından tam performans alamamanıza veya sistemin açılmamasına neden olabilir.
Uyar. PCI-Ex x16 2.0 versiyon. Ekran kartından tam performans alamayabilirsiniz.

Ayrıca ekran kartının VRAM'i ile uyup uymamanın alakası yoktur. PCI-Express x16 destekli her ekran kartı takılır.
Uyumdan kastım takılıp takılmamasıdır. Zayıf işlemci, eski ve düşük W'lı PSU, düşük versiyonlu PCI-Ex. slotları ekran kartından tam performans alamamanıza veya sistemin açılmamasına neden olabilir.

Çözüm
Bugün izlediğim bu videoda oldukça eski bir anakarta RTX 3090 Ti takıyorlardı. Görüntü de almışlardı. Tabii performans olarak düşüş olacaktır ciddi oranda. Ancak amaç çalışsın, bir süre idare edeyim ise çalışacağını düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı