Asus P8H61-M LX sistem için Windows nasıl yazdırılmalı?

Katılım
15 Eylül 2018
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Microsoft'un Windows 7'ye olan desteği kesmek üzere olduğunu duydum ve işletim sistemini yükseltmeye karar verdim. Technopat'ın YouTube kanalında 2 tane video vardı onları izledim ve Windows ISO dosyasını Rufus aracıyla GPT veya başka bir bölüm düzeni ile ISO dosyasını flash belleğimize yazabiliyorduk. Fakat biri eski, biri yeni sistem için. Benim bilgisayarım 2009 yılında toplandı. Sadece ekran kartı hariç hepsi 2009-2010 yılında çıkan parçalar.
Bilgisayar özellikleri:
  • Anakart: Asus P8H61-M LX
  • Ekran Kartı: MSI GTX 1050 GAMING X
  • İşlemci: Intel i7 2600K ya da 2200K tam emin değilim.
  • RAM: 4x2 Gskill 2400 MHz olması lazım.
SSD var falan aslında eskiye göre iyi bir sistem. Demek istediğim Rufus aracında eski olanlar için olan bölüm düzenini mi yoksa yeni olanlar için olan bölüm düzenini mi seçmeliyim?
Şimdiden okuduğunuz için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı