Çözüldü ASUS P8H77-V Sistemime Mac kurmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ertan7

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim üzere sistemime Mac kurmak istiyorum.

"Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı" başlıktaki dosyayı indirdim ve flasha vermiş olduğunuz Win32DiskImager yazılımı ile attım.

Öncelikle kuruluma geçmeden önce ön bilgi istiyorum sizden. Sistemimi yazayım size

• Anakart: ASUS P8H77-V ( Malesef via ses kartı var içerisinde )
  • İşlemci: intel i7-3770 3.40 GHz
  • Ekran Kartı: ATI HD 7950 GDDR5 3GB 384Bit
  • Ram: kingston hyperx 4gb 1600mhz X 2 = 8GB
  • Tv kartı: AverMedia Satellite PCI
  • SSD: Kingston 120 gb

Şuan Windows 8.1 pro kullanıyorum. Mac'le birlikte ikisini aynı anda kullanmak istiyorum.

Merak ettiğim en büyük soru ses kartını tanıtabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için teşekkür ederim. Bir videonuz da realtek ses kartı olan anakartları önerdiğinizi söylemiştiniz. Mac desteği olduğu için, o yüzden korkmuştum. Ses kartı çalışmaz mı diye. :)
Kurulum rehberinizi izleyip kurmak istiyorum en kısa zamanda.
Biraz önce boot ekranını görebilecek miyim diye bir deneme yaptım herhangi bir sorun gözükmüyor.

Umarım bir sorun yaşamadan kurulumu yaparım , aksi durumda sizi tekrar rahatsız edeceğim.

Teşekkür ederim cevaplarınız için, bugün bir deneme yapacağım, uygun sürücüleri nasıl bulabilirim? Bu konuda bilgi verebilir misiniz ?

Kurmaya çalıştım ama boot ekranından soraki kurulum ekranını bir türlü göremedim , error hatasından sora sinyal yok diyor monitör ve PC yeniden başlıyor.

Hiç komut girmeden şu ekranı aldım:

Komut girdikten sora bu şekilde ekran geldi ( graphicsEnabler=Yes graphicsEnabler=No -v -x graphicsEnabler=No ) grafik kartına injetcATi denedim diğer seçenekleri de denedim yine ekran gelmedi.

Bu 3 resmi peş peşe çektim.

Yazılar çok hızlı geçtiği için net görüntü almakta zorlanıyorum. Daha net foto çekebilirsem koyarım.

Oradaki raw'dan kurulum yapıyorum zaten ama sanırım ekran kartından dolayı bu ekran geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı