Çözüldü ASUS P8H77-V Sistemime Mac kurmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Chameleon'da da aynı durum söz konusu , ekran gelmiyor bu defa baştan da başlamıyor , ben reset atmak zorunda kalıyorum, söylediğiniz gibi başlıktaki konuya tekrar göz attım. TRANSMAC ile atı direver leri ni sildim bide cash kısmını , graphic injetc kısmından da ati'yi seçince apple'ın elma logosunu gördüm bu defa ama sağ üstte mause gördüm önce sora renkli bir cd yi andırır yuvarlak bi'şey dönüp duruyor ama kalıyor öyle orda çok beklemedim. Beklesem kurulum başlar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekledim ama olmadı , sonra graphicinject ayarını bios video ya getirdim kurulum ekranına geçtim ama bu defa da mause çalışmadı :) mause usb değil ps2 ondan mı bilmiyorum ama boot ekranında çalışıyordu.

Tekrar aynı ayarla gireyim dedim belki mause çalışır diye bu defa da kurulum ekranı gelmedi :D :D Siyah ekranda renkli yuvarlak dönüp kalıyo :D Bi çözemedim gitti :D

Teşekkür ederim kardeşim , öyle yapacam artık :) ama kurulum sayfasına yeniden gelemedim :D sorun orda.

Birde apple formatında biçimlendirdiğim harddiskimi göremedim kurulum kısmında, sadece flash kısmı çıktı , izlencelere tıklayamadım ama apple formatında biçimlendirince direk çıkması lazımdı videolarda öyle olmuştu.

Kurulum kısmına gelemiyorum şimdide :( deneyecem ama , mause dönüp duruyor , usb mause taktım hareket ediyor artık ama dönüp kalıyor.

Teşekkür ederim ama sanırım onbord olarak kurmuş ;) ben ekran kartımla kurmak istiyorum , ama son çare öyle bir şey deneyebilirim.

Burda -x ile güvenli modda açtığını birde dart=0 komutunu girdiğini ve bu şekilde yükleme yaptığını söylemiş sanırım :) bi deneyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı