ASUS P8Z68-V LX İşlemci Önerisi

Loaded Dice

Hectopat
ASUS P8Z68-V LX anakartım var i5 2320 işlemci kullanıyorum. Ekran kartım da 2 GB GTX 1050 şu anda işlemcim yetersiz geliyor. Oynayamadığım oyunlar oluyor,. Çok anlamıyorum. En ucuza bu işten nasıl çıkabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüzün yeni nesil ve güncel oyunlarında problem yaşıyorsanız oldukça normal bir durum, işlemci gücünün önemi artık daha çok belli olmaya başlandı son zamanlar, en uygun yöntem olarak @enes.wtp 'nin de önerdiği gibi i5 3470 ve i7 2600 seçenekleri elinizdeki mevcut soket için ikinci el olarak alınabilecek en uygun işlemcilerden. Bunlara ek olarak i5 3570 ile i7 3770 de alternatifler arasına konabilir. Aynı zamanda günümüz 1080p oyunculuk standartında 16 GB RAM ihtiyacı kendisini yavaştan hissettirmeye başladı, ani takılma donma, geçici kasma gibi olaylardan kurtulmak adına atılması gereken adımlardan biri de RAM yükseltmesi yapmak bu noktada önem kazanıyor. Bu da kenarda kısa bir dipnot olarak dursun.

Günümüzün yeni nesil ve güncel oyunlarında problem yaşıyorsanız oldukça normal bir durum, işlemci gücünün önemi artık daha çok belli olmaya başlandı son zamanlar, en uygun yöntem olarak @enes.wtp 'nin de önerdiği gibi i5 3470 ve i7 2600 seçenekleri elinizdeki mevcut soket için ikinci el olarak alınabilecek en uygun işlemcilerden. Bunlara ek olarak i5 3570 ile i7 3770 de alternatifler arasına konabilir. Aynı zamanda günümüz 1080p oyunculuk standartında 16 GB RAM ihtiyacı kendisini yavaştan hissettirmeye başladı, ani takılma donma, geçici kasma gibi olaylardan kurtulmak adına atılması gereken adımlardan biri de RAM yükseltmesi yapmak bu noktada önem kazanıyor. Bu da kenarda kısa bir dipnot olarak dursun.
Ram için de bir öneride bulunabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Sisteminizde takılı olan belleğin CAS latency gecikme ve zamanlama değer bilgilerini paylaşırsanız uygun bir RAM önerebilirim.
Sitesindeki bilgiler şu şekilde;
7CCCECD9-4C10-4C69-92A6-9129B3B77BC5.jpeg

RAM'inizi CL7 gecikme değerine sahip, DDR3 sınıfındaki en hızlı versiyonlarından biri. Ayrıca bu RAM'leri piyasada sıfır bulmak neredeyse imkansız olduğu gibi ikinci el platformlarında bile çok sayılı miktarlarda satışa konulmuş durumda. Size bulabildiğim ürünlerin aşağıya linkini bırakayım, sonraki karar sizindir.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ddr-3-1333-cl7-kit-ram-bellek-792472189/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...v-1600-mhz-cl7-dual-kit-2x2gb-799194504/detay

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı