ASUS PBO ve Curve Optimizer görünmüyor

ÇağrıGNDZ

Kilopat
Daha fazla  
Ryzen 5 5600 işlemci kullanıyordum. PBO ve cu açabiliyordum. Sonrasında işlemciyi değiştirdim 5800x3D ye geçtim. Fakat BIOS ayarlarına girdiğimde PBO ve cu ayarları görünmüyor.
Çözümünü bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
ASUS TUF B450 Plus anakart kullanıyorum.

Ryzen 5 5600 işlemci kullanıyordum. PBO ve cu açabiliyordum. Sonrasında işlemciyi değiştirdim 5800x3D ye geçtim. Fakat BIOS ayarlarına girdiğimde PBO ve cu ayarları görünmüyor.
Çözümünü bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
ASUS TUF B450 Plus anakart kullanıyorum.

Aynı işlemci-anakart kombinasyonunu kullanıyorum. Bende de CO yok BIOS'da. PBO2 Tuner programını kullanıyorum. Öneririm. Aşırı sade ve pratik. Maalesef BIOS'dan yapamadığımız için sistemi her açtığımızda bir kere CO - atmak gerekiyor. All core -30 kullanıyorum ben.

Aynı işlemci-anakart kombinasyonunu kullanıyorum. Bende de co yok BIOS'da. PBO2 tuner programını kullanıyorum. Öneririm. Aşırı sade ve pratik. Maalesef BIOS'tan yapamadığımız için sistemi her açtığımızda bir kere co - atmak gerekiyor. All Core -30 kullanıyorum ben.

Performans ve ısılarda bir fark var mı?

SS atabilme şansın var mı? Ve ayarları kaydettikten sonra uygulamayı kapatsam gider mi?
Ekran görüntüsü 2024-07-19 224803.png

Programı kapatabilirsiniz. Ama PC her açıldığında yapmak lazım. Yazıp apply atıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı