Asus PG279Q G-SYNC Sorunu

furkanarslan1998

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta kadar oldu bu monitörü alalı ama G-Sync olayını oyunlarda göremiyorum. Mönitörü 165 Hz sabitledim ve Nvidia denetim masasından G-Sync ayarlarından G-Sync'i açtım oyun içinden de ve Sync'i kapatıyorum ama FPS 165'e sabitlenmiyor. Ekran kartım 1080 Ti. Oynadığım oyunlar CS:GO, Battlefield 1, COD WW2 bunların hiçbirinde FPS'yi sabitleyemiyorum. Acaba Nvidia denetim masasından farklı bir ayar mı yapmam lazım lütfen yardım edin. Bu arada monitör Display Port ile bağlı.

1.PNG
2.PNG
3.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta kadar oldu bu monitörü alalı ama G-Sync olayını oyunlarda göremiyorum. Mönitörü 165 Hz sabitledim ve Nvidia denetim masasından G-Sync ayarlarından G-Sync'i açtım oyun içinden de ve Sync'i kapatıyorum ama FPS 165'e sabitlenmiyor. Ekran kartım 1080 Ti. Oynadığım oyunlar CS:GO, Battlefield 1, COD WW2 bunların hiçbirinde FPS'yi sabitleyemiyorum. Acaba Nvidia denetim masasından farklı bir ayar mı yapmam lazım lütfen yardım edin. Bu arada monitör Display Port ile bağlı.

Eki Görüntüle 281727 Eki Görüntüle 281728 Eki Görüntüle 281729
Sabit Hocam G-Sync'i normal olarak açmanız size oyunlardaki yırtılmayı engellemek için vardır, monitörle ekran kartınızı eş zamanlı olarak çalışabilmesi açısından. Oyun içi ayarlardan Vsync açılması gerekir eğer Fps'nin montör Hz'i ile beraber eş zamanlı çalışabilmesi için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı