ASUS Prime A620M-E vs ASUS Prime B650M-K

@pawEn Hocam biliyor. Birgün sistem önerisi olan bir konunun altındaki sistemde A620M-E vardı ve anakartı B650M-K yapılmalı demişti.

Aynı şeyi 2 kere yazmadım ASUS dışında seçme şansınız yoksa B650 olanı seçin dedim.

ASUS dışında başka marka alma şansınız varsa Gigabyte B650 M-K alın dedim.
Markalara dikkat etmemişim evet özelleştirmelerde sadece ASUS vardı attığımız sistemde zaten ordan karıştırmış olabilirim.

Markalara dikkat etmemişim evet özelleştirmelerde sadece ASUS vardı attığımız sistemde zaten ordan karıştırmış olabilirim.
Hocam sizi başka mesajlarda da görüyorum A620M anakart modelleri yerine ısrarla bütçe yeterliyse B650M modelleri tercih edilmeli diyorsunuz. Neden B650M tercih edilmeli diyorsunuz onu merak ettim. Benim görebildiğim aralarındaki net fark M2 slot sayısı bu sebepten dolayı mı yoksa aralarında başka performans farkları falan mı var.

Hocam sizi başka mesajlarda da görüyorum A620M anakart modelleri yerine ısrarla bütçe yeterliyse B650M modelleri tercih edilmeli diyorsunuz. Neden B650M tercih edilmeli diyorsunuz onu merak ettim. Benim görebildiğim aralarındaki net fark M2 slot sayısı bu sebepten dolayı mı yoksa aralarında başka performans farkları falan mı var.
Aralarında faz farkı ve BIOS'tan yapabileceğiniz şeylerin farkı da var önemli özellikler olarak. Mesela giriş seviyesi bir A620 anakartta BIOS'tan PBO veya CBP ayarlarını ayarlamanız mümkün değil yanlışım yoksa. Ki bu ayarlarda yeri geldiğinde işlemci için gerçekten önemli ayarlar olabiliyor.
@Marix Hocam eğer müsaitse unuttuğum veya eksik söylediğim bir şey varsa düzeltebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı