Asus Prime B350-Plus RAM Hız Desteği

CMK16GX4M2B3200C16R modelini ben de almayı düşünüyorum sistem Ryzen 1600 ve Asus B350-Plus anakart sayfasında test edilmiş ramler arasında değil fakat aklıma bir şey takıldı bios update gelene kadar sadece 2133 Mhz demi çalışıyor yoksa D.O.C.P ile 2933 Mhz de çalışır mı ?
D.O.C.P ile son bios 3066 Mhz de stabil çalışıyor.

Son düzenleme:
Cevap için çok teşekkürler yoksa 3000 Mhz modeline doğru kayıyordum.

Bu arada senin ramler LPX mi LED mi ?

Dostum bilemedim ama şey soracağım 3033 Mhz yok frekans ayarlarında 3066 var ayrıntılı olarak nasıl yaptığını anlatabilir misin ?
O zaman 3066 dır o 3033 değil yani 3000 mhz üstüne çıkıyor ilk zamanlar 2666 mhz bile görmüyordu.
AMD Ryzen RAM Frekansı Yükseltme Rehberi - Technopat
Teknopat videosu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izlemiştim stabil olarak en yüksek frekans 3066 mhz ise onu kullanmayı düşünüyorum voltaj vs. oynamayacağım hazır seçenekleri deneyeceğim.

RAM'leri yeni alacak olanlar için söylüyorum: Corsair RAM'ler Hynix'dir. Trident Z CL15 ve CL14 3000MHz'den başlayan RAM'ler ise Samsung B-Die RAM'lerdir. Ryzen ile en uyumlu çalışanlardan.

Bu arada fiyat farkı 60-70 Tl çok değil bana göre, performansta çok fark yok ama yinede ilerde pişman olmak istemiyorum.

RAM'leri yeni alacak olanlar için söylüyorum: Corsair RAM'ler Hynix'dir. Trident Z CL15 ve CL14 3000MHz'den başlayan RAM'ler ise Samsung B-Die RAM'lerdir. Ryzen ile en uyumlu çalışanlardan.
Dostum bana 700 tl ye N11.com' dan en uygun en iyi rami tavsiye edebilir misin ? Bu arada sistemi upgrade ederken yardımcı olmuştun hatırladın mı ? Tekrardan teşekkürler. (y)

@LukeSkywalker

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı