Asus Prime B350M-A RGB LED destekliyor mu?

Makaleler
2
Yer
Kocaeli izmit
Daha fazla  
Meslek
Hemşirelik
Asus Prime B350M-A serisi anakartım var.
Ben olduğunu bilmiyordum, bugün başka bir şey bakarken rastgele karşılaştım kendisiyle. :D Üzerinde 4 pin RGB header bulunmakta. RGB LED şerit alsam Aura Sync özelliğindeki gibi kontrol etme şansım olabilir mi? Deneyen kullanan var mı?
Çünkü kutunun üstünde veya ürünün kendi sitesinde diğer anakartlardaki gibi Aura Sync özelliği hakkında bir şeyden bahsedilmemiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben de aynı sorunun cevabını uzun zaman aradım. Sağolsun asus son ai suite sürümlerine rgb kontrolcüyü eklememiş. Bunun için önceki bir sürümü indirip elimizdeki ai suite'ı kaldırmadan kurulum yapmak gerekli. Şöyle bir çözümü var:
PRIME B350M-A Sürücüler & Araçlar | Anakart | ASUS Türkiye
Buradan Utilities bölümünden aşağıya inip Sürüm 2.00.12'yi indirip kurun. Ai suite programına rgb kontrolcü ekleniyor.
AI Suite III uygulamasından kontrol ediliyor, kullanabilirsiniz.

O programı şu anda kullanıyorum ama öyle bi kontrol paneli göremedim, biraz daha detayını açar mısınız zahmet olmazsa. :)
O programı şu anda kullanıyorum ama öyle bi kontrol paneli göremedim, biraz daha detayını açar mısınız zahmet olmazsa. :)
merhaba bende aynı sorunun cevabını uzun zamandır bekliyorum bulduyasanız lütfen banada söylermisiniz?

Ben de aynı sorunun cevabını uzun zaman aradım. Sağolsun asus son ai suite sürümlerine rgb kontrolcüyü eklememiş. Bunun için önceki bir sürümü indirip elimizdeki ai suite'ı kaldırmadan kurulum yapmak gerekli. Şöyle bir çözümü var:
Buradan Utilities bölümünden aşağıya inip Sürüm 2.00.12'yi indirip kurun. Ai suite programına rgb kontrolcü ekleniyor.

Çözüm
Eğer olursa kralsınız diyeceğim. :D
Kardeşim sağolasın led şeriti bağlayınca kontrol edildi, fakat uyumlu çalışmıyor. :( Sadece Kırmızı mavi ve yeşil arasında geçiş yapabiliyorsun veya onların birleşimini yapabiliyorsun. Hiç bir led modu yapamıyorsun. Yine de işine yarayacak illa birileri vardır öğrenmiş olduk sayende. :D

Son düzenleme:
Eğer olursa kralsınız diyeceğim. :D

Kardeşim sağolasın led şeriti bağlayınca kontrol edildi, fakat uyumlu çalışmıyor. :( Sadece Kırmızı mavi ve yeşil arasında geçiş yapabiliyorsun veya onların birleşimini yapabiliyorsun. Hiç bir led modu yapamıyorsun. Yine de işine yarayacak illa birileri vardır öğrenmiş olduk sayende. :D
Aura Sync desteklemediği için maksimum bu kadar yapabiliyoruz maalesef. Saçma ama hiç yoktan iyidir 😅
Bir de bu anakartta RGB çoklayıcı kablo deneyen olursa tecrübesini paylaşabilir mi? Ben denedim AMD nin cpu fanını görüyor ama diğer taktığım ledlerin ışığı yanmıyor. Yerlerini falan da değiştirdim yine olmadı. Çoklayıcısız direk bağlayınca çalışıyor ama. Kabloda da bir sorun yok anlamadım.

Son düzenleme:
Aura Sync desteklemediği için maksimum bu kadar yapabiliyoruz maalesef. Saçma ama hiç yoktan iyidir 😅
Bir de bu anakartta RGB çoklayıcı kablo deneyen olursa tecrübesini paylaşabilir mi? Ben denedim AMD nin cpu fanını görüyor ama diğer taktığım ledlerin ışığı yanmıyor. Yerlerini falan da değiştirdim yine olmadı. Çoklayıcısız direk bağlayınca çalışıyor ama. Kabloda da bir sorun yok anlamadım.
Ben deep cool RGB 350 ile denedim. Led şeritlerinde rengini ayarlayabiliyorsunuz. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı