Çözüldü ASUS Prime B450-PLUS Anakarta Kaç SSD Takılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tahacmrk

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle vakit ayırıp soruma cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. PC donanımlarıyla pek aram yok, yakın bir zamanda yeni bir hazır sistem topladım. Harddisk olarak da 500 GB Samsung Evo 860 aldım. Bana fazlasıyla yetecegini düşünmüştüm ama Steam sağ olsun diski yedi bitirdi. Bu yüzden aynı modelin 1 TB olan versiyonuna da almak istiyorum.

Acaba bu anakartta bu 2. SSD'ye yer var mıdır? Takılabilir mi? Sorduğum soru bana ne kadar cahilce gelse de, yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakartınız 6 tanesi SATA 2.5", 1 tanesi de M.2* Tip 2242/2260/2280/22110 olmak üzere toplamda 7 adet SSD desteklemekte.

Eğer bunlar da yetmez ise PCI Express portlarına ekstra SSD takabilirsiniz.

3./2./1. Nesil AMD Ryzen™/ 2. ve 1. Nesil AMD Ryzen™ Radeon™ Vega Graphic :
1 x M.2 Soket 3, M Key ile Tip 2242/2260/2280/22110 depolama aygıtı desteği (SATA ve PCIE 3.0 x 4 modu)*1
AMD Athlon™ Radeon™ Vega Graphics :
1 x M.2 Soket 3, M Key ile Tip 2242/2260/2280/22110 depolama aygıtı desteği (SATA modu)*1
Cevaplarınız için teşekkür ederim, umarım benim gibi bu soruyla karşılaşan herkes için aydınlatıcı bir başlık olur. İyi akşamlar.
Konuyu tekrar manasız yere hortlattığım için özür dilerim. Arkadaşlar yukardaki ana durumda da bahsettiğim ve kullandığım ramler belli durumdayken
https://www.hepsiburada.com/samsung...-2500mb-s-m-2-ssd-mz-v7e1t0bw-p-hbv00000bnf2s
Bu SSD'yi takabilir miyim? Yer var mıdır? Sanırım 1 adet yer olduğunu söylemiştiniz. Yanılıyor muyum?
Konuyu tekrar manasız yere hortlattığım için özür dilerim. Arkadaşlar yukardaki ana durumda da bahsettiğim ve kullandığım ramler belli durumdayken
https://www.hepsiburada.com/samsung...-2500mb-s-m-2-ssd-mz-v7e1t0bw-p-hbv00000bnf2s
Bu SSD'yi takabilir miyim? Yer var mıdır? Sanırım 1 adet yer olduğunu söylemiştiniz. Yanılıyor muyum?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı