ASUS Prime B450M K II için SSD önerisi

Bütçe
2500

Diow

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
Asus Prime B450M-K II
Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS Prime B450M K II anakartım var. Hangi SSD'yi almalıyım?
Benim aklımda bu SSD var yine de sizin de fikrinizi almak istiyorum.

Bu attığın SSD sorunlu. Zaten anakartın gen 3 olduğu için o hızları alamayacaksın. Kioxia G2 alabilirsin.

Bu attığın SSD sorunlu. Zaten anakartın gen 3 olduğu için o hızları alamayacaksın. Kioxia G2 alabilirsin.

Ne gibi sorunu var. Anakartım 3 gen olduğunu biliyorum fakat 3500 MB gibi hızlarda çalışmayacak mı?(bilmediğim için soruyorum)

Son düzenleme:
Ne gibi sorunu var. Anakartım 3 gen olduğunu biliyorumfakat 3500 MB gibi hızlarda çalışmayacak mı?(bilmediğim için soruyorum)

Bildiğim kadarı ile PCI-e başına 1Gbps yani sen ortalama 2Gbps hız alabiliyorsun. Ama eğer bu SSD 2. SSD olarak kullanacaksan SN580 bakabilirsin. Ana SSD olarak kullanacaksan DRAM'li bir SSD daha iyi olacaktır. İleriye dönük bir şey istiyorsan hem DRAM'li hem 7000-6400'lük Kioxia Exceria Pro alabilirsin, 3000 TL bandında ama.

Bildiğim kadarı ile PCI-e başına 1Gbps yani sen ortalama 2Gbps hız alabiliyorsun. Ama eğer bu SSD 2. SSD olarak kullanacaksan SN580 bakabilirsin. Ana SSD olarak kullanacaksan DRAM'li bir SSD daha iyi olacaktır. İleriye dönük bir şey istiyorsan hem DRAM'li hem 7000-6400'lük Kioxia Exceria Pro alabilirsin, 3000 TL bandında ama.

Anladım. Çok teşekkür ederim yardımın için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı