Y YılmazXS Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #1 Yakın zamanda bir PC aldım ve gelmesini bekliyorum. FreeDOS olarak aldım ve Windows'u kendim kuracağım. Anakart: ASUS Prime B520M-K. BIOS ve boot tuşu nedir?
Yakın zamanda bir PC aldım ve gelmesini bekliyorum. FreeDOS olarak aldım ve Windows'u kendim kuracağım. Anakart: ASUS Prime B520M-K. BIOS ve boot tuşu nedir?
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 12 Ocak 2024 #2 YılmazXS dedi: Yakın zamanda bir PC aldım ve gelmesini bekliyorum. FreeDOS olarak aldım ve Windows'u kendim kuracağım. Anakart: ASUS Prime B520M-K. BIOS ve boot tuşu nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS DEL veya F2, Boot Menu F8. Artı 0 Eksi
YılmazXS dedi: Yakın zamanda bir PC aldım ve gelmesini bekliyorum. FreeDOS olarak aldım ve Windows'u kendim kuracağım. Anakart: ASUS Prime B520M-K. BIOS ve boot tuşu nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS DEL veya F2, Boot Menu F8.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 12 Ocak 2024 #3 DEL veya F2 ile BIOS'a girebilirsin. Boot tuşu da F8. Artı 0 Eksi