ASUS Prime B550M-K ve RX 570 sistemde S.A.M. ayarı "kullanılamıyor" görünüyor

zemarkhosx

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Rx570
Anakart
Asus Prime: B550M-K
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Merhaba, sistem özellikleri:
  • Anakart: ASUS Prime: B550M-K
  • Ekran kartı: RX570
  • İşlemci: Ryzen 5 5600X

BIOS sürümü: AGESA combov2Pi 1.2.0.b

BIOS üzerinden CSM kapalı. ReSize BAR açık, 4G açık ama Adrenalin yazılımı üstünden baktığımda kullanılamıyor diyor. Ne yapmam lazım?

RX 570'in S. A. M özelliği olduğuna emin misiniz? Bakıp geleceğim şimdi.

Evet dediğim gibi baktığımda modlu bir şekilde kullanılabildiği yazılmış onun haricinde en az RX 5xxx serisi kart gerekli. Kullanılmaması normal.

RX 570'in S. A. M özelliği olduğuna emin misiniz? Bakıp geleceğim şimdi.

Evet dediğim gibi baktığımda modlu bir şekilde kullanılabildiği yazılmış onun haricinde en az RX 5xxx serisi kart gerekli. Kullanılmaması normal.
Modlu şekilde nasıl yapılmış link atabilir misin ? bi reg file vardı onu gördüm şimdi o mu?

Ben sadece kullanıldığı yazısını gördüm. Araştırayım sizin için, tekrar döneceğim...

Modlu şekilde nasıl yapılmış link atabilir misin? Bir reg file vardı onu gördüm şimdi o mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam attığım linkteki videoyu izleyin eğer anlamazsanız yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Ben sadece kullanıldığı yazısını gördüm. Araştırayım sizin için, tekrar döneceğim...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam attığım linkteki videoyu izleyin eğer anlamazsanız yardımcı olurum.

Teşekkür ederim. Bahsettiğim buydu, bunu denedim ama AMD yazılımı açılmadı revertledim açıldı tekrar ama bu sefer komple S.A.M butonu kayboldu. Yapacak bişey yok gibi duruyor zaten ekran kartı almayı düşünüyordum onunla tekrar denerim artık :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı