ASUS Prime X570-P anakart alınır mı?

ItsLeon

Femtopat
Daha fazla  
RAM
G.Skill RipJawsV 32 GB CL16 3200 MHz
İşlemci
5600
Merhaba. 5600'le kullanmak istiyorum anakartı. Sahibinden ilan buldum. 4 gün anakart arıyordum. Düzgün Param Güvende'yle satan birini buldum sonunda anakart başlıktaki ASUS Prime X570-P genel olarak bana sorun çıkarır mı? Güç kaynağı olarak MSI MAG A650bn kullanacağım. Ekran kartı ise 5700XT. Olacak RAM olarak da G.Skill Ripjaws V 32 GB RAM düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç paraya alacağınıza bağlı olarak alınabilir. Eğer çok pahalıysa ve elinizde parçalar yoksa AM5 platforma yatırım yapmanızı öneririm.

İşlemci ile birlikte 7000'e bırakırsa alınabilir. Güzel anakart. Asus olması dışında bir sorunu yok. Yine de bütçe biraz artarsa AM5 seçeneğine bir bakın. 2. elde bulunabilir mi satan var mıdır bilmem ama 7500f + a620 anakart şeklinde 10000 ₺ altında uygun bir teklif bulabilirseniz çok güzel olur.

İşlemci ile birlikte 7000'e bırakırsa alınabilir. Güzel anakart. Asus olması dışında bir sorunu yok. Yine de bütçe biraz artarsa AM5 seçeneğine bir bakın. 2. elde bulunabilir mi satan var mıdır bilmem ama 7500f + a620 anakart şeklinde 10000 ₺ altında uygun bir teklif bulabilirseniz çok güzel olur.
bütçemi artıramıyorum malesef ama asus olması dışında sorun yok derken ne demek istediniz

alınır da o işlemciye fazla bile gelir, fiyatı ucuz mu
4000 tl işlemci veriyor yanına 5600x 7500 tl oluyor

Bir sorun çıkarmıyacağının kanısına vardım ve bahsetmiş olduğum anakartı satın aldım. Cevap veren herkese teşekkür ederim. Moderatörler konuyu kilitleyebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı