Çözüldü ASUS Prime X570-P anakart fanı çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jack Ripper

Centipat
Daha fazla  
ASUS Prime X570-P anakartımın üzerindeki yonga fanı çalışmıyor. Bazı sitelerde ısınmadığı için çalışmadığı yazıyor ama pek güvenemedim yukarı aşağı 4 aydır falan bende çalışmaması normal mi?

Çözüm
ASUS Prime X570-P anakartımın üzerindeki yonga fanı çalışmıyor. Bazı sitelerde ısınmadığı için çalışmadığı yazıyor ama pek güvenemedim yukarı aşağı 4 aydır falan bende çalışmaması normal mi?

X570 GODLIKE kullanıyorum hocam, benzer durum bende de var. Normal çalışmaması. 180DK'lık stres testinde (komple sistem) o zaman chipseti soğutmak için fan açmıştı. Eğer rahatsız ediyorsa ya da normalden fazla ısınıyorsa BIOS'ya da 3. parti uygulama ile çalıştırabilirsin. Gereksiz olur ama.

X570 GODLIKE kullanıyorum hocam, benzer durum bende de var. Normal çalışmaması. 180DK'lık stres testinde (komple sistem) o zaman chipseti soğutmak için fan açmıştı. Eğer rahatsız ediyorsa ya da normalden fazla ısınıyorsa BIOS'ya da 3. parti uygulama ile çalıştırabilirsin. Gereksiz olur ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
X570 GODLIKE kullanıyorum hocam, benzer durum bende de var. Normal çalışmaması. 180Dk'lık stres testinde (komple sistem) o zaman chipseti soğutmak için fan açmıştı. Eğer rahatsız ediyorsa ya da normalden fazla ısınıyorsa BIOS'ya da 3. parti uygulama ile çalıştırabilirsin. Gereksiz olur ama.

Teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı