Elektronik ASUS Prime Z690 Intel 6000MHz DDR5 LGA1700 anakart 4869 TL

13. nesil işlemciler için kullanılamadığı için pek tercih edilmeyen anakart. Alınır tabii ama bu fiyata MSI'ın hem DDR4 hem DDD5 BIOS flashback butonlu anakartları oluyordu.

(BIOS flashback tuşu yok 12. nesil işlemci takıp BIOS Update yapmak gerekiyor)

13. nesil işlemciler için kullanılamadığı için pek tercih edilmeyen anakart. Alınır tabii ama bu fiyata MSI'ın hem DDR4 hem DDD5 BIOS flashback butonlu anakartları oluyordu.

Bios güncellemesi olmadan destekliyor diye biliyorum.

BIOS güncellemesi olmadan destekliyor diye biliyorum.

Eski üretim ise desteklemez. Satıcıya sormadan bilmenin yolu yok sanırım destekleyip desteklemediğini.

MSI ın bios flashback olayındna dolayı 3 anakart aldım. 3 ü de çalışmadı. Servisde biosu update edebildiler. MSI a güvenerek kesinlikle almayın. Genel bir sıkıntısı var o bios flashback olayının.

MSI'ın BIOS flashback olayındna dolayı 3 anakart aldım. 3'ü de çalışmadı. Servisde BIOS'u Update edebildiler. MSI'a güvenerek kesinlikle almayın. Genel bir sıkıntısı var o BIOS flashback olayının.

Ben ASUS aldım tuş ile Update ettim. Update yapması biraz garip bir şey. Yapamamış olabilirsinz, bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı