Çözüldü Asus R7 260 Grafik Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emre5959

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Valla bıktım şu kartın sorunlarından, aldığım güne lanet olsun. Yok grafik sorunu çıkartık yok bilmem ne yapar bitmiyor şunun sorunları lanet olsun ki bitmiyor.

Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem:
Q6600 2.40GHZ @ 2.80GHZ
ASUS R7 260 1GB 128 (Lanet olsun bıktım valla bıktım GT420 daha iyiydi, onda sorun yoktu en azından...)
2x4GB DDR3 1600Mhz Corsair Vegance RAM
MSI G41M-P33 COMBO DDR2/DDR3

Not: Gold'dan aldım, yakınımda Gold yok, acaba Gold'a kargolasam servis felan olabiliyor mu öyle? @Recep Baltaş abicim bir el atsana bıktım valla şu karttan.

Arkadaşlar durum acil, bayramdan önce gerekliyse iade işlemlerini yapmak istiyorum. Sanırım kargoyla Gold'a gönderip, kargonun içine not yazıp göndermek, bu tür durumlar başına geldiyse lütfen birisi yardımcı olsun. Ayrıca R7 260X verme şansları var mıdır R7 260 stokta yok deniyor.

Çözüm
Bana çok uzak yani gitmem imkansız gibi bir şey. Ama sitesinde görmüştüm sanırım yanlış hatırlamıyorsam böyle kargo ile gönderi olabiliyormuş, konu hakkında bilgisi-yaşanmışlığı olan birisi varsa yazarsa çok iyi olur.

Gold'a kargo yollama hakkında bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.

Güncel.

Arkadaşlar sonucu çözdüm, sorun chipset ısındığı zaman sanırım değeri düşürmesiymiş, 100den 25e indiriyor buda doğal olarak FPS düşürüyor.

"ThrottleStop" Programını kullanırsanız ve gerekli ayarları yaparsanız (Chipset Clock Mod %100 ve tik attığınız taktirde) sorun çözülmüş olması gerekiyor. ^.^
Bu arada resimdeki beyazlık ne diye sorarsanız boyutunu düşürmek için bi' kısmını kestim :D
Gold uzakta bende, acaba kargo ile Gold'a gönderme şansım var mıdır? Ve internette R7 260 stokta yok gözüküyor, acaba R7 260X verme şansları var mıdır?

Gold uzakta bende, acaba kargo ile Gold'a gönderme şansım var mıdır? Ve internette R7 260 stokta yok gözüküyor, acaba R7 260X verme şansları var mıdır?
Gitmekten baska caren yok. Hem yuz yuze görusmek daha iyidir. Merak etme depolarinda illaki vardir.

Bana çok uzak yani gitmem imkansız gibi bir şey. Ama sitesinde görmüştüm sanırım yanlış hatırlamıyorsam böyle kargo ile gönderi olabiliyormuş, konu hakkında bilgisi-yaşanmışlığı olan birisi varsa yazarsa çok iyi olur.

Gold'a kargo yollama hakkında bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.

Güncel.

Arkadaşlar sonucu çözdüm, sorun chipset ısındığı zaman sanırım değeri düşürmesiymiş, 100den 25e indiriyor buda doğal olarak FPS düşürüyor.

"ThrottleStop" Programını kullanırsanız ve gerekli ayarları yaparsanız (Chipset Clock Mod %100 ve tik attığınız taktirde) sorun çözülmüş olması gerekiyor. ^.^
Bu arada resimdeki beyazlık ne diye sorarsanız boyutunu düşürmek için bi' kısmını kestim :D

Dosya Ekleri

• chipset.png
    chipset.png
    248,7 KB · Görüntüleme: 91
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı