Asus R7 265 GPU Clock 450 MHz'e takılma sorunu

MertPogue

Hectopat
Asus R7 265 Direct II ekran kartına sahibim, PSU olarak Xigmatek Tauro 600W 80P kullanıyorum. Ekran kartım ile oyunlarda istediğim performansı alamıyorum. Belirli bir süre 925 MHz olarak devam ediyor daha sonra GPU Clock sabit olarak 450 MHz kalıyor.

DDU ile driver kaldırıp tekrar yükledim fakat bir fark olmadı, değerler aynı kaldı.

aaa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart yük altında olmadığı zamanlarda frekans düşürmesi normal bir şey zaten, benim r7 240'ımda yük altında olmadığı zaman 300 MHZ'ye düşürüyor frekansı.
Performans alamadığınızdan kasıt nedir? Diğer bileşenlerin durumunu kontrol edin, MSI afterburner ile oyunlarda ki performansa bakın.

Gpu-Z ile render testi yaptım aynı değerlerde bir değişim olmuyor ne yaparsam yapayım 450mhz üstüne çıkmıyor kart.Aynı zamanda MSI after burner ile değerlere baktım bu şekilde 925mhz olarak ilerliyor 95 derecelerde ısısı oluyor daha sonra 450mhz'e sabitleniyor.

Rahatlıkla oynayabileceğim oyunları düşük ayarlarda oynamak zorunda kalıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    106,4 KB · Görüntüleme: 116
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    14,5 KB · Görüntüleme: 110
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    61,5 KB · Görüntüleme: 113
Ekran kartının garantisi bitti kuzenim tarafından bana hediye edildi herhangi bir OC işlemi yapmadığını söyledi bana. Ben kullanmaya başladığımdan beri böyle bir durum ile karşılaşmaktayım. Kart elime geldikten sonra güncel driver kurdum ve kullanmaya başladım.

Bilgisayarı ilk açtığım zaman yük altında 101 dereceye kadar yükseliyor daha sonra GPU clock 450 mhz'e sabitleniyor. Daha sonra 65-70 derece arasında çalışıyor. Termal macunu yenileceğim yeniledikten sonra yeni değerleri yazacağım teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef bir değişim olmadı ekran kartını değiştirme kararı aldım teşekkür ederim yardımların için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı