ASUS R7 370 ve i5 3330 Sisteme güç kaynağı önerisi

Phoenix55

Centipat
(12 aylık taksitle 30 35 TL arası veya 6 taksitle maks 60 TL ) bu sistemi besleyecek en iyi PSU'ları araştırdım da bu iki PSU arasında kaldım. Bu fiyata daha iyi ve sessiz oyun için PSU var mı? Yoksa bu ikisinden birisi yeterli olur mu?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    257,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 2.PNG
    2.PNG
    120,9 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:

Bence bu ürün gayet iyi.

İki ürün arasından FSP.

Bence bu ürün gayet iyi.

İki ürün arasından FSP.
650 Watt olup bu kadar uygun olması beni şüphelendiriyor dostum yoksa 650 Watt için bu fiyat çok düşük değil mi ? Sharkoon mu yoksa FSP mi ?

(12 aylık taksitle 30 35 TL arası veya 6 taksitle maks 60 TL ) bu sistemi besleyecek en iyi PSU'ları araştırdım da bu iki PSU arasında kaldım. Bu fiyata daha iyi ve sessiz oyun için PSU var mı? Yoksa bu ikisinden birisi yeterli olur mu?

450W alırsanda yeter ama ileriye dönük bunu alabilirsin FSP olanı yeter.
650 Watt olup bu kadar uygun olması beni şüphelendiriyor dostum yoksa 650 Watt için bu fiyat çok düşük değil mi? Sharkoon mu yoksa FSP mi?

FSP al FSP iyi marka diye biliyorum forumlarda övüyorlardı.

450W alırsanda yeter ama ileriye dönük bunu alabilirsin FSP olanı yeter.

FSP al FSP iyi marka diye biliyorum forumlarda övüyorlardı.
2. resim yani FSP marka olanı alabilirsin.

Bence bu ürün gayet iyi.

İki ürün arasından FSP.
O zaman ya FSP 500 Watt olanı alıcam ya da Sharkoon u hangisini almalıyım ve neden ?

Sistemine 450W dahi yeter FSP kaliteli olduğundan önerdim.
Arkadaşın önerdiği Sharkoon marka PSU da kablolar kısa ve birkaç eksik var bu FSP daha güvenli diye düşünüyorum neyse FSP alacağım sanırım 150 Watt fark var ama gerek kablolar kısa gerek daha az duyulmuş diye daha güvenilir olan FSP yi almaya karar verdim ayrıca FSP beni hangi karta kadar götürür ?

Arkadaşın önerdiği Sharkoon marka PSU da kablolar kısa ve birkaç eksik var bu FSP daha güvenli diye düşünüyorum neyse FSP alacağım sanırım 150 Watt fark var ama gerek kablolar kısa gerek daha az duyulmuş diye daha güvenilir olan FSP'yi almaya karar verdim ayrıca FSP beni hangi karta kadar götürür?

AMD: RX 5500 XT.
NVIDIA: 1660 Ti.

Arkadaşın önerdiği Sharkoon marka PSU da kablolar kısa ve birkaç eksik var bu FSP daha güvenli diye düşünüyorum neyse FSP alacağım sanırım 150 Watt fark var ama gerek kablolar kısa gerek daha az duyulmuş diye daha güvenilir olan FSP'yi almaya karar verdim ayrıca FSP beni hangi karta kadar götürür?

Banım vardı yazamadım kusura bakma seni bayağı götürür o hiç endişelenme yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı