ASUS R9 270 çalışmıyor

nameisanais

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, şu anda ASUS R9 270 2 GB OC bir karta sahibim. Fakat anakarta bağlayınca çalışmıyor neden olabilir acaba? Bir de bir resim koydum belki işinize yarar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11,1 KB · Görüntüleme: 55
Güç girişlerinin takılı olduğundan emin olun. PSU'nuzun kaç Watt olduğu da önemli onu da belirtirseniz sevinirim.

-Ekran kartı bozuk olabilir
-Anakart soketi bozuk olabilir
-Güç kaynağından gelen kablo takılı olmayabilir, bozuk olabilir.
Ben daha da sayarım. Siz ekran kartını takın sistemi açtığınızda sistem nasıl tepki veriyor onu yazın. Bir yerinde kırmızı ışık yanıyor olabilir. Bilgisayar durmadan kendini tekrar başlatıyor olabilir vb.

-Ekran kartı bozuk olabilir
-Anakart soketi bozuk olabilir
-Güç kaynağından gelen kablo takılı olmayabilir, bozuk olabilir.
Ben daha da sayarım. Siz ekran kartını takın sistemi açtığınızda sistem nasıl tepki veriyor onu yazın. Bir yerinde kırmızı ışık yanıyor olabilir. Bilgisayar durmadan kendini tekrar başlatıyor olabilir vb.
-Kartta sorun yok öteki bilgisayarımda çalışıyordu
-Anakart soketinde sorun yok farklı bi kartla denendi
-Powerdan gelen kablo çalışıyo farklı kartla test edildi
-Sistemin tuşuna basıyorum kart bir kaç saniye sonra fanları dönmeye başlıyor,siyah ekranda kalıyor
Ekran kartı harici 6 pin güç istiyor. PSU'dan bir kabloyu ekran kartına takmanız lazım. PSU'da böyle bir kablo var mı?

Farklı Power'la denedim dostum olmadığı için çalışmıyor.
280W yetersiz o kart için.

Farklı Power ile denendi dostum.

-Kartta sorun yok öteki bilgisayarımda çalışıyordu
-Anakart soketinde sorun yok farklı bi kartla denendi
-Powerdan gelen kablo çalışıyo farklı kartla test edildi
-Sistemin tuşuna basıyorum kart bir kaç saniye sonra fanları dönmeye başlıyor,siyah ekranda kalıyor

Farklı Power'la denedim dostum olmadığı için çalışmıyor.

Farklı Power ile denendi dostum.
Diğer güç kaynağı kaç watt ve sağlam çalıştığına emin misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı