280 artık bana aitmiş gibi hissediyorum kesin sistemimde onu kullanacağım.R9 280 den şaşmayın hocam.
280 artık bana aitmiş gibi hissediyorum kesin sistemimde onu kullanacağım.R9 280 den şaşmayın hocam.
Zaten en fazla 2 sene kadar üst seviye oyuncu kartı almayı düşünüyorum GTX 980 gibi. İyi günlerBende Sapphire 270x var ve hiçbir sorun yaşamadım. Watch Dogs'u ve GTA 4'ü ultra ayarlarda 50 fps civarı rahat oynayabiliyorum (Watch Dogs'ta AA düşük seviyede ve çözünürlük 1366x768). GTA 5'te pek sorun çıkacağını sanmıyorum ama gene de senin tercihin. İyi günler.
Çok doğru dedin son noktayı da koydunSen alana kadar gtx 980 in fiyatı iyice düşer, yeni modeller çıkıp, aklımızı başımızdan alır. Bu işin sonu yok hocam, paranı biriktirip en güzelinden başla derim.
Sapphire tercihimdir.Sapphire r9 270x Dual-x Kesinlikle. Tercih edeceğin asusla kıyaslanamaz bile..
1 hafta önce ben de Sapphire r9 270x vapor-x aldım. kartı bayağı zorladım ilk geldiğinde tavsiye ederim
Düşünürsen..
500w psu istiyor sistemde.. kartın 150w güç tüketimi var. r9 280x kartı ise 300w güç tüketimi var
kutudan pcı güç giriş kabloları hdmi kablo 2. ekran kartı için crossfire kablo çıkıyor.
kart umduğumdan büyük ve gösterişli cıktı. 25 cm ucunluğu var.
www.vatanbilgisayar.com: R9 270X VAPOR-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.