ASUS R9 270 veya MSI GTX 750 Ti ?

nawakisensei

Megapat
Yer
Kocaeli - İzmit
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba arkadaşlar sistemime yeni bir ekran kartı almak istiyorum ama 2 tane ekran kartı arasında kararsız kaldım ve darboğaz yaparmı? Bende çözümü sizinle çözmeye karar verdim eğer yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim.

Şuan ki sistemim şu:

• Anakart: Gigabyte H81M-S2PV
  • İşlemci : İntel Core i5 4460
  • Güç kaynağı: Xigmatek 500W
  • RAM : Kingston 4 GB 1333 MHZ
  • ve de Şuan ki ekran kartım :(apphire HD4850

Emektarım hd4850'nin görevine son verip başlıktada yazdıgım gibi ASUS R9 270 ya da MSİ GTX 750 Tİ almayı düşünüyorum. Çok fazla araştırma yaptım daha da kararsız kaldım ne yapıcagımı bilemedim. Bazı testlerde R9 270 hem 256 bit veriyolu var hem 5-6 fps daha fazla veriyor gibi ama 750 Ti ın Mimarisi çok daha iyi ve sadece PCİ-Express ten gücünü alıyo. Yani ek bir güc kablosuyla bağlanmıyor. Buda daha rahat olur diye düşündüm. Öte yandan R9 270 500w güc kaynagımı zorlarmı diye düşünüyorum.

Kısacası arkadaşlar ASUS R9 270 ile MSİ GTX 750 Tİ arasında karasız kaldım yardım ederseniz şimdiden teşekkürler . :)

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 270 için Minimum 500 W PSU gerekiyor. OC yapmıyorsan yeterli olur diye düşünüyorum. Şuan MSI GTX 750 Ti kullanıyorum. Dying Light, RAGE, Watch Dogs gibi oyunları sıkıntısız oynuyorum. Ek bir PIN girişi istememeside ayrı bir güzellik. Performans açısından R9 270 daha iyi fakat benim önerim GTX 750 Ti olur. MSI veya ASUS DCUII modellerinde PIN girişi gerekmiyor fakat ASUS Strix ve EVGA versiyonlarında PIN girişi istiyor diye biliyorum. Bu arada darboğaz yaşamazsın iki karttada.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 270 daha performanslıdır. Aşağıdan farklarına bakabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İ5 4460 işlemcinin yanına kesinlikle R9 270 gider. Baya yüksek performanslı ve uzun yıllar idare eder.

Mimarisi önemli içindeki işlem birimi daha fazla hatta 128 ve 256 bit faktörü bile devreye girince 10FPS'ye yakın daha performanslı bir kart R9 270.

Bence kesinlikle 750 ti. Çünkü maxwell mimarisini kullaniyor. R9 270 daha performanslı olabilir ancak 750 ti daha düşük sıcaklıkta ve daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı