Asus R9 270X Sistem Toplama

Bilal Sert

Hectopat
Daha fazla  
  • GİGABYTE 970A-UD3P
  • AMD FX X8 8320
  • ASUS R9 270x 2 GB 256 BİT
  • CORSAİR 8 GB 2X4 GB VEGEANCE PRO 1866 RAM
  • XIGMATEK TAURO SERİSİ 80+ 600W POWER
  • ZALMAN Z3 PLUS
  • SAMSUNG 840 EVO 120 GB SSD
  • Thermaltake contac 21 işlemci soğutucu
  • VİEWSONİC 23" VA2349s LED IPS MONİTÖR
Arkadaslar pc oyun ve gundelik kullanım için oyunlarda ful performans beklemiyorum orta ayarlarda.
Akıcı bi şekilde oynatsa yeter. Sorum şu, bu sistem uyumlu mu ve monitör iyi mi? İyi degilse 400 TL'den düşük baska monitör önerebilir misiniz? Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek oyunda performans aramıyorum. R9 270x orta ayarlarda oyunları oynatsın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence monitörü değiştirmelisiniz. Anladımki 400 TL'yi geçmek istemiyorsunuz, ama ben size yinede Asus VX238T monitörünü öneririm, fakat kararınızda ısrarcıysanız Asus VS238H-P modelini tercih edin. Neden Wiewsonic'i önermiyorum derseniz tepki süresi 5ms ve görünüş ve marka olarak çok cazip gelmedi açıkçası. Diğer bir önerim ise ileride çok uzun bir süre bilgisayar değiştirmeyi düşünmüyorsanız her zaman Intel işlemci ve yanına yeni çıkan Z97 Chipsetli anakartlardan öneririm. Tabi bunun için diğer parçalar biraz kısmanız , vazgeçmeniz veya bütçenizi biraz daha arttırmanız gerekir. O da artık sizin görüşünüze kalmış. Ama eğer parçalardan kısacaksanız ilk olarak 1866MHz Ram yerine 1600MHz Ram öneririm ve tam bilmiyorum ama en son Gskill markası Corsair'dan daha ucuz fiyatta Ramler üretiyodu. Hala öyle ise Gskill 8GB 2x4 GB 1600Mhz Ramleri öneririm. Birde SSD'yi şimdi almamanızı ve onun yerine diğer parçalardan yükseltmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı