Asus R9 280 mi Sapphire R9 280 Dual-X mi ?

Ya zaten ne kadar bilgim olursa olsun, O.C dan uzak durmaya çalışırım. Zaten Alıcağım GTX 760 Asus DirectCU II bu ürün zaten O.C lu değilmi ?

Asus diyiyor çoğu. 1-2 fps artış varmış. MSI programı da hoşuma gidiyor ya. Gpu Tweak pek bakmadıydım internetten. Gpu Tweak da hazır O.C yapma varmı ? Tek tıkla O.C ?

@Silinen üye merhabalar öncelikle. Ben Gtx 760 alıcam işte Gıgabyte If-133 550 W Psu Güvenemiyorum. Sistem Max 493 W Hadi düz 500W diyelim. Maximum 500 W bende 550 W var. Güç fazlasıyla yetiyor. Ama 80+ olduğundan emin değilim. Sorun yaratırmı ve 80+ etkisi nedir ?

Ya zaten ne kadar bilgim olursa olsun, O.C dan uzak durmaya çalışırım. Zaten Alıcağım GTX 760 Asus DirectCU II bu ürün zaten O.C lu değilmi ?
Sakın ASUS diye o kadar para bayılma. Sonuçta ikiside aynı GPU sana ekstradan performans sağlamayacaktır. Sapphire veya PowerColor'da gayet kaliteliler.
O kadar farkı verdikten sonra GTX770 yada R9 280X alman daha mantıklıdır.

80+ olmassa ne oluyor ? Fazladan 57 W var kasada. Bu arada ürünü aldım diyelim taktım güç yetmiyor diyelim nerden anlaşılır ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı