Asus R9 285 Isınma Problemi

SeFFaH

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO oyununda ekran kartının 75 derece civarında gezmesi normal midir? Başka yorucu bir oyun olsa anlayacağım fakat CS:GO da bu dereceyi görmek bana biraz saçma geldi. Kasa zalman z11 plus. 5 Fan takılı 2'si içeri hava çekerken, 3'ü egzos. Bu kadar fanla anlayamadım. Açıklayabilirseniz sevinirim teşekkürler.

Strix serisi bir kart fanlar zaten belli bir sıcaklığa kadar dönmüyor.Sıcaklık değerleri ise gayet normal 60-65 derecede falan sanırım fanlar dönmeye başlıyor

Normalde kart zaten en düşük 60 derecede takılıyor da dediğim gibi CS:GO görmem korkuttu beni acaba dedim fanlardamı bir problem oldu. Bir de işin kötü tarafı kasa içi ve buna bağlı olarak odanın sıcaklığını yükseltiyor. Oda da sanki kalorifer yanıyor :). Kışın iyi oluyordu da bakalım yaz sıcaklarında ne yapacağım. Teşekkürler geri dönüşler için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı