Asus R9 380 Mi ? Asus GTX 970 Mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AMD'de hiçbiri Level 2 değil. Nvidia daha avantajlı o zaman. Level 2 GPU'nun gücü nasıl etkileyecek o kadar özelliği GPU kaldırabilecek mi?

Adamlar destek getirdiklerine göre kaldırıyordur herhalde :D:D Benim asıl merak ettiğim Level 2 destek sayesinde GTX 960 ile R9 380 arasındaki fark kapanır mı?

Adamlar destek getirdiklerine göre kaldırıyordur herhalde :D:D Benim asıl merak ettiğim Level 2 destek sayesinde GTX 960 ile R9 380 arasındaki fark kapanır mı?
Kapanmaz ama daha iyi uyum alırsınız. Ben GTX 960 4g kullanıyorum oldukça güzel. DX12 ile birlikte gerçekten müthiş olacak. R9 380' e sözüm yok ama onun yerine hala 960 alınabilir. Ama konu başlığı çok saçma. GTX 970' in rakibi R9 380 değil ki.

Hmmm. Şimdi hangisi kesin doğru bilgi?:ROFL:

Benim bildiğim oradaki level değil aşama kısmı. 1. Aşamada nvidianın maxwell den önceki kartları dx12 den az destek alırken 2. Aşamada yeni 9xxx serisi kartlar daha fazla destek alacak. GCN mimarisine sahip olan ve yeni nesil amd kartlar ise 3. aşama yani daha fazla destek alacak diye biliyorum. Yani bazı yorumların tam tersi olarak biliyorum bu dx12 uyumluluğunu. Daha ayrıntılı bilenler cevaplar ise sevinirim.

R9 380 almak için daha çok erken. GTX 970 daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı