Asus R9 380 vs Msı R9 380

Aynen öyle yapacağım zaten bellekleri 2x4 olarak almayı planlıyorum benim aklımda sapphirede yok değil yurt dışında oldukça populer bir ekran kartı

Zaten 3 ekran kartıda aynı özellikte sadece mhz hızları ve soğutma sistemleri farklı olabilir. Hangisi senin daha çok hoşuna gittiyse onu alabilirsin. Ama benim fikrimi soracak olursan (Asus ve Sapphire kullanmış birisi olarak) Asus derim.

İkiside iyi markalar ama msi ekran kartı konusunda biraz daha önde gibi o yüzden msi tavsiye ederim...

sende msı r9 380 kullanıcısısın imzada gördüğüm kadarıyla driver konusunda sence ne kadar iyi şu günler vulcan desteğide geldi

şöyle düşün hem video çekip hem oyun oynamak olsun başka şeyler olsun işte vs...
ek olarak sony vegas programını kullanacağım bunun için...

Arkadaşlar 3 4 Yıla aşkındır Sapphire Kartlarını kullanıyorum sorun yaşamadım bu kadar söylüyorum bence Sapphire R9 380 O.C Dual X Al

şuan benim ekran kartımda sapphire hd 4850 ama işte sorun ekran kartına gelince tıkanıp kalıyorum...

Hocam Benim bundan bir önceki ekran kartım Sapphire R9 270X Dual X 2 GB modeliydi. Ondan önceki HD 6950 modeliydi. Hep Sapphire alıyorum çünkü fiyat avantajlı ve hiç bir sorunda çıkarmıyor. Düşünmeden Sapphire R9 380 4 GB almalısın.

hepinize yorumlarından dolayı teşekkürler sapphire r9 380 de karar kıldım toplayınca burdan paylaşacağım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı