Asus R9 380 vs Msı R9 380

MSİ'dan uzak durmanı tavsiye ederim. 15 gün önce servise yolladığım ekran kartı ve anakart hala servisten gelmedi. Sorunları da şunlar anakartdan dolayı bilgisayar açılmıyor, Ekran kartında CW sorunu var.

Twin frozr soğutma olarak son zamanlarda baya kendini geliştirdi asus a göre daha iyi soğutur die düşünüyorum ama çekirdek olarak bi fark olduğunu sanmıyoum.

Yorumlarınız için hepinize teşekkürler galiba Sapphire ve MSI Arasında Gidip Geleceğim Normalde 2 Ay Sonra Alacaktım Fakat Dün Monitör Bozuldu 4-5 Sene Önce Topladığım Full AMD Sistem Yavaş Yavaş Çökmeye Başladı Bu Yüzden Bir Daha ki Ayda Almayı Planlıyorum Bu Süreçte Olan Biten Her şeyi inceleyeceğim...

Overclock yapıcakmısın 750 tl lik bir işlemci bu sisteme göre biraz fazla gibi geldi bana , i5 4590k gibi daha hesaplı bi işlemci olabilir artan para ile sıvı soğutma veya daha iyi bir soğutucu alınabilir.

ASUS ürünler servis sorunları yüzünden kendinden soğuttu. (Teknik servis) Bu tip konularda servis için yorumlar da önemli.

Sapphire R9 380X kullanıcısı olarak memnunum, daha önce de yıllarca Sapphire HD 5830 kullandım.

İşlemci için i5 6600 tavsiye ederim; ama 75 TL için o farka değer mi siz bilirsiniz. Bellek için 2x4Gb seçmeniz daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı