Asus radeon hd7850 üstüne sistem

woolridge

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Siteyi bir arkadaşım önerdi ben de sağa sola sorup durmaktansa böyle bir konu açıp yardımcı olabilecek arkadaşlara ulaşmak istedim. Başlıkta da belirttiğim gibi elimde Asus radeon hd7850 ekran kartım var. Ekran kartının sığabileceği büyüklükte bir kasam ve 320gb hdd mecvut.

Bu üç parça dışında sistemin diğer bütün donanımlarını alacağım. Almayı düşündüğüm anakart ve işlemciyi aşağıda marka-model olarak yazacağım ama yine de sizden öneri bekliyorum. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler. ^^

AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm İşlemci

MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

Aslında ilk mesajımda anlatabildiğimi düşünmüştüm. Elimde sadece ekran kartı+hdd+kasa var. Psu anakart ram ve işlemci alacağım.
Toplamda 700-800 gibi bir fiyat düşünüyorum benim için önemli olan ekran kartıydı onda da bana yetecek bir seçim yaptım ^^

Edit: Daha önce ekran kartını bu kasa içinde kullanmadım

Yorumun için teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. Benim ilk mesajımda belirttiğim işlemci ile farkı nedir senin önerdiğinin? FX-6100 ile fx-x6 6300?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı